Visa utbildning.se som: Mobil

ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online

Learnesy
Kort om utbildningen
12 månader
3 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Öppen utbildning
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

JUST NU! Använd rabattkoden "utbildningse" på learnesy.com för -10% på alla våra kurser! Koden giltig t.o.m. 15 februari

Baspaketet

Använd rabattkoden "utbildningse" på learnesy.com för -10% på alla våra kurser i februari!

Baskurs Excel, Word och PowerPoint

Med ”Baspaketet” får du tillgång till våra tre populära baskurser i Excel, Word och PowerPoint. I kurserna har vi valt ut de mest använda delarna inom programmen och skapat korta videolektioner som visar hur du använder funktionaliteterna. Dessutom innehåller alla kurser många övningar där du själv får träna på innehållet i lektionerna.  

Kurserna är uppbyggda på korta lektioner och kapitel. Till varje kapitel finns ett prov där du kan testa dina nya kunskaper. Du går utbildningen helt i din egen takt och självklart kan du börja med vilken lektion du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kurserna vänder sig till nybörjare och självlärda.

Kursinnehåll

  • Excel Bas
  • Word Bas
  • PowerPoint Bas

Video

Upplägg

- Tillgång till kurserna: 12 månader
- Kursernas upplägg: Video + Quiz 
- Personligt kursbevis per avklarad kurs

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Ulla
(5)
Enkelt och bekvämt att lära sig Excel med Learnesy.
Wendela
(5)
Bra verktyg för inlärning, kan lätt ses på datorn, mobilen eller surfplattan. Rekommenderas!!
Jonas
(4)
Programvaror lär man sig bäst genom självstudier - och då allra bäst med interaktiv inlärning såsom Learnesy. Ett klokt val för den som vill lära sig använda excel.

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Learnesy


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 43 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online från Learnesy, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar