Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet till Nordens ledande lärosäten (bl.a. Handelshögskolan i Göteborg, JIBS och BI Norwegian Business School) får vi kontinuerligt feedback på våra kurser, vilket hjälper oss utveckla och för bättra kurserna varje dag. 

Om du väljer en kurs från Learnesy kan du vara säker på att: 

  • Kurserna är "To the point". Vi vill inte ta din tid, vi vill att du ska få mer tid att göra det som är viktigt för dig. Därför är våra kurser baserade på korta lektioner, normalt 1-3 minuter, så att du snabbt ska kunna se eller repetera en lektion. 
  • Det räcker inte med att se videolektioner online. Du måste jobba i programmen för att lära dig. Därför lägger vi ner mycket resurser på att skapa bra uppgifter och prov till alla våra kurser, där du själv får jobba i programmet. 
  • Kuserna håller högsta kvalitet ut i minsta detalj. Våra lektioner är vår produkt och vad som gör hela användarupplevelsen. Det är också det som gör att över 80% av våra kunder är återkommande. 
  • Vi finns här för dig. Det finns få saker som är så frustrerande som en dålig support. Vi har inte startat ett onlinekursföretag för att vi egentligen gör något annat. Vi svarar dig på frågor inom 1h, och ser till att våra kurser är tillgänliga 24/7.

Vi har erfarenhet från att hjälpa företag med allt från 0 till flera tusen användare. Vill ditt företag lyfta lägstanivån i Excel? Kontakta oss för ett upplägg där vi kan hjälpa ert företag. 

Referenser

“Med snabb respons från Learnesy kommer våra anställda på kort tid igång med utbildningen.”

Erika Falkemark

Erika Falkemark, Head of Learning and Development, Tre

“För Tre har Learnesy varit en smidig lösning då det med nyrekryteringar kontinuerligt uppstår nya behov i olika avdelningar. Med snabb respons från Learnesy kommer våra anställda på kort tid igång med utbildningen, och pedagogiken i utbildningar har gett en effektiv inlärning.  Vi är mycket nöjda över att ha Learnesy som leverantör av Excelutbildning.”

De korta lektionerna underlättar inlärningen och gör så att användaren lättare kan fokusera på områden där ökad kompetens behövs.”

Tommy Persson

Tommy Persson, Director of Growth / Business Area Manager, IHM Business School

“De korta lektionerna underlättar inlärningen och gör så att användaren lättare kan fokusera på områden där ökad kompetens behövs. En brist i många utbildningssystem är att användare kan uppleva att man får mycket som man redan kan, med följd att engagemang och intresse då sjunker.”

För fler referenser - Besök learnesy.com

Visa alla utbildningar med Learnesy

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
IT- Microsoft Office
Excel Längd Pris Ort Snittbetyg
Excel Bas Online 12 månader Från 1 996 SEK Flera orter (4)
5,0 (17)
Excelpaketet Online 12 månader Från 2 996 SEK Flera orter (4)
4,9 (9)
Officepaketet
Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online 12 månader Från 3 196 SEK Flera orter (4)
4,8 (6)
Komplett Kurspaket Officepaketet Online 12 månader Från 5 596 SEK Flera orter (4)
5,0 (7)
Teams
Microsoft Teams Bas Online 3 timmar Från 0 SEK Distans
Organisation / verksamhet
Business Intelligence
Power BI – Grundkurs Online 12 månader Från 1 495 SEK Flera orter (4)
5,0 (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Learnesy och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Learnesy


 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 43 recensioner.

Diana Anghel
(5)
I denna kurs har jag lärt mig om viktiga funktioner och moment som förekommer regelbundet i mitt yrke som lönespecialist. Jag upplevde att lektionerna är upplagda på ett sätt så att man lätt förstår innehållet. Mycket bra förklarat och en perfekt grafik som underlättar för eleven att förstå. Super nöjd med kursen. :)
Anna Sandberg
(5)
Har börjat jobba som revisor och insåg att jag inte hade de kunskaper som krävs inom Excell för att kunna underlätta mitt jobb. Därmed har bestämt mig för att köpa Excellpaketet. Det var ett bra beslut för att jag har kunnat lära mig allt från grunden till lite mer avancerade saker under en kort period. Lektionerna presenteras på ett väldigt ped...
Visa mer
Tonny Nyman
(5)
Intresseanmälan

För att få mer information från Learnesy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 43 recensioner.