Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Learnesy

Snittbetyg: 5

Baseras på 46 recensioner.

Lena Hedenbratt
Mycket kurs! Väldigt pedagogisk och lätt att förstå det mesta! Om det är komplicerat kan man repetera om och om igen. Stort TACK till administratörerna på Learnesy som är väldigt trevliga och hjälpsamma: pga hälsoproblem blev jag tvungen att pausa kursen och prioritera andra sysslor och har därför fått den förlängd vid 2 tillfällen. Mycket...
Visa mer
Yusuf Nyström
(5)
Har tidigare testat andra kurser på youtube etc. men måste säga att för första gången hängde jag med i precis allt! Bra struktur och tempo i kursen. Rekommenderar starkt för alla som vill lära sig snabbt och lätt SQL.
Jessica Lindholm
(5)
Superbra kurs! Väldigt pedagogisk och lätt att förstå allt! Plus till att dom på Learnesy är väldigt trevliga och hjälpsamma!
Diana Anghel
I denna kurs har jag lärt mig om viktiga funktioner och moment som förekommer regelbundet i mitt yrke som lönespecialist. Jag upplevde att lektionerna är upplagda på ett sätt så att man lätt förstår innehållet. Mycket bra förklarat och en perfekt grafik som underlättar för eleven att förstå. Super nöjd med kursen. :)
Anna Sandberg
Har börjat jobba som revisor och insåg att jag inte hade de kunskaper som krävs inom Excell för att kunna underlätta mitt jobb. Därmed har bestämt mig för att köpa Excellpaketet. Det var ett bra beslut för att jag har kunnat lära mig allt från grunden till lite mer avancerade saker under en kort period. Lektionerna presenteras på ett väldigt ped...
Visa mer
Tonny Nyman
Rickard Skogastierna
Mycket smidig användargränssnitt och detaljerad utbildning som har gett mig många "oj, det där trodde jag inte gick att göra" upplevelser.
Viktor Klasson
Kan verkligen rekommendera kurserna, en av mina bästa köp helt klart! Känner mig självsäker i Excel nu och blivit jättemycket mer effektiv, alla kan bli excelproffs! Jättebra och trevlig service!
Greta Svensson
Det har aldrig varit enklare att lära sig Excel!! Pedagogisk och bra och har varit hjälpsam för en nybörjare som mig. Det är enkelt att lära sig grunderna och ta till sig info med de korta videoklippen, ingen risk att tröttna!
Christina Uddén
Provat Excel Baskurs och den är väldigt enkel att följa och använda. Den tar verkligen upp grunderna och succesivt mer avancerat. Rekommenderar den verkligen till dig som inte jobbat så mycket mer Excel eller som känner att du vill lära dig mer "än bara de vanligaste funktionerna" - du vill helt enkelt få ut mer av Excel-programmet.
Peter Udvary
stina obrovac sandqvist
Ulrika Ruona
Cherie Palmzon
En kurs med givande innehåll som vi kommer ha mycket nytta av i vårt framtida arbete på Hörby Bruk. Dessutom ett otroligt vänligt och proffsigt bemötande.
Herman Hallén
Väldigt bra och pedagogisk plattform som ger goda förutsättningar att förbättra sina kunskaper inom Office-paketet och i Excel i synnerhet. Rekommenderas starkt till den som vill utveckla sina kunskaper inom Office-paketet.
Jesse Sarvak
Korta genomgångar som förstärks av frågor och praktiska övningar efter varje lektion. Det gör att man lätt kan följa med, förstå och sedan applicera kunskapen från utbildningarna. Väldig pedagogisk utlärning, Gillar även att man kan spara sina favoritavsnitt och lätt gå tillbaka till dem vid behov. Kan verkligen rekommendera Learneasy! Har absol...
Visa mer
Carl Johan Käll
Riktigt bra kurs som alla borde göra om man vill bli riktigt bra på excel. De små filmerna som hör till ger kursen väldigt bra struktur och det blir därmed lättförståeligt och lätt navigerat. Denna kurs visar hur mycket man kan göra med excel som man själv inte hade någon aning om.
Ulla
Rekommenderar, enkelt och roligt sätt att lära sig Excel på.
Claudia
Excellent way to gain more knowledge about Excel. I don't have anything bad to say about it. 5 out of 5! I recommend anyone to try this out!
Felix
Really good way to learn and expand your knowledge about Excel. Loved it and I must say it was amazing to see how many ways there are to solve problems with Excel. It's simple to follow and the videos followed by a quiz, make your learning process better!
Jens
I'm currently testing the english version and so far I think it is a really efficient way to become acquainted with Excel in the beginning and then in the subsequent lessons to learn advanced skills (including macros). The structure with short videos, accomplished by example files and short questions afterwards, makes it easy follow the course a...
Visa mer
Vesna
Det är kanon bra!! Nu får jag saker gjorda på halva tiden än tidigare! Pedagogiskt och tydligt förklarat! Jag är glad att ni finns!
Helena, Ekonomichef
utmärkt excelutbildning som gett mig flera nya verktyg i mitt arbete.
Louise
Väldigt bra kurser, har gått både Excel Grund och Avancerad och för mig som innan inte jobbat med Excel alls så här dessa kurser varit perfekt! Pedagogiska förklaringar och bra nivå på testen. Trevlig och snabb kundservice! Verkligen toppen!
Leif
Även om jag inte är nybörjare i Excel utan använt programmet under flera år, blir det lätt att man bara nyttjar vissa delar i programmet. Genom att upplägget är mycket pedagogiskt och lätt att ta till sig ser man snabbt vilka möjligheter Excel har. Uppskattar också att avsnitten är korta.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!