Power BI – Grundkurs Online

Learnesy, Distans
Längd
Egen takt
Pris
2 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
2 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 2 995 SEK exkl. moms / person

Video

Kursbeskrivning

Skapa en datadriven företagskultur. Lär dig grunderna i Microsofts Power BI 

Optimera ditt företags dataanalys med vår omfattande kurs i Microsoft Power BI, en ledande tjänst inom business intelligence. Business intelligence är avgörande för att analysera och sammanfatta data, vilket skapar en djupare förståelse för verksamhetens prestanda och möjligheter.

I denna kurs täcker vi Power BI:s grundläggande funktioner och erbjuder en helhetsförståelse för hur tjänsten kan revolutionera ditt sätt att arbeta med data. Du kommer att lära dig effektiva metoder för att hämta, visualisera, transformera och dela data, vilket är avgörande för att fatta välgrundade affärsbeslut.

Vår kurs är tillgänglig på både svenska och engelska, vilket gör det möjligt för ett bredare publik att ta del av detta viktiga verktyg. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, kommer denna kurs att ge dig de färdigheter som krävs för att utnyttja Power BI:s fulla potential och driva din verksamhet framåt med datadrivna insikter.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Börja när du vill

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Börja när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen är för alla som vill komma igång med Microsoft Power BI. Power BI är programmet som visualiserar stordata och ger dig insikter som gör att du snabbt kan fatta välgrundade beslut. För den här kursen behöver du inga förkunskaper då vi tar det från början!

Kursinnehåll

  • Kom igång med Power BI
  • Hantera data
  • Mått & DAX-formler
  • Arbeta med kolumner
  • Power BI tjänsten
  • Datatransformering med Power Query
  • Datatransformering med M
  • Datamodellering och relationer

Fortsatta studier

Kursen har inga fortsatta studier

Upplägg

Onlinekurs där du bestämmer tempo. Efter varje kapitel är det ett kort quiz på 2-4 frågor där du får testa dina kunskaper på lektionen. Många av lektionerna har nedladdningsbara filer så att du ska få träna på det du just har sett i lektionen. Ett effektivt sätt att lära sig på!

Efter att du har gjort kursen 100% och fått ditt kursdiplom kommer du fortsatt kunna gå tillbaka och repetera alla moment i kursen under hela tiden du har tillgång.

Investering

Kursens mål

Målet med kursen är att du ska snabbt och effektivt komma igång med att skapa dashboards och analyser i Power BI.

Kursledare

Kursansvarig är Niklas Tyni. Han har studerat statistik och har en bakgrund inom programmering och datavisualisering. Förutom goda kunskaper i Excel, har han ett brinnande intresse för dataanalys, och besitter goda kunskaper inom ämnet och verktyg för området.

Examen, diplom m.m.

Efter att du har gjort alla prov i kursen får du ett digitalt diplom du kan skriva ut, ladda ner som pdf eller dela på LinkedIn. Diplomet får även en egen unik webbsida så att du har tillgång till det även efter att du har gått klart kursen. Du kan alltid fortsätta att repetera alla lektioner och prov även om du gått klart kursen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Power BI – Grundkurs Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Magnus
10 apr 2019

Lätt och smart!

5/5
Alvaro
10 apr 2019

Ett enkelt och genomarbetat sätt att få ibland ganska komplicerade saker att kännas hanterbara och enkla.

5/5
Linda
10 apr 2019

Enkelt och effektivt sätt till inlärning.

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...

Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Highlights