Visa utbildning.se som: Mobil

Excelpaketet Online

Learnesy
Kort om utbildningen
12 månader
3 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Öppen utbildning
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
JUST NU! Använd rabattkoden "utbildningse" på learnesy.com för -10% på alla våra kurser!

Kursbeskrivning

Excelpaketet

Excelpaketet – ta svart bälte i Excel

Kurserna innehåller ca 249 korta lektioner på 1 till 3 minuter som kommer ge dig svart bälte i Excel. Du får full tillgång till kurser som ger dig de rätta grunderna i programmet men som också finslipar dina kunskaper i de viktiga områdena Funktioner och Pivottabeller. Som alla Learnesys kurser är lektionerna korta så att det ska vara enkelt och roligt för dig att ta till dig kunskapen, och framför allt smidigt att repetera. Kurserna är indelade i kapitel så att det ska vara lätt för dig att navigera, och med Learnesys favoritfunktion kan du själv spara de lektioner du känner att du snabbt vill kunna återgå till för att repetera. Till alla kurser finns övningsuppgifter och lektionsfiler som du kan öva på. Du får också såklart tillgång till kursen "Övningsuppgifter" - perfekt för dig som vill öva lite extra på moment samt titta på vilka olika sätt Excel kan användas på. Kurserna finns både på svenska och engelska.

Läs mer om kurspaketet på vår hemsida

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Se innehåll i:

Ingår även Övningsuppgifter.

Video

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excelpaketet Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Anna Sandberg
(5)
Har börjat jobba som revisor och insåg att jag inte hade de kunskaper som krävs inom Excell för att kunna underlätta mitt jobb. Därmed har bestämt mig för att köpa Excellpaketet. Det var ett bra beslut för att jag har kunnat lära mig allt från grunden till lite mer avancerade saker under en kort period. Lektionerna presenteras på ett väldigt ped...
Visa mer
Herman Hallén
(5)
Väldigt bra och pedagogisk plattform som ger goda förutsättningar att förbättra sina kunskaper inom Office-paketet och i Excel i synnerhet. Rekommenderas starkt till den som vill utveckla sina kunskaper inom Office-paketet.
Louise
(5)
Väldigt bra kurser, har gått både Excel Grund och Avancerad och för mig som innan inte jobbat med Excel alls så här dessa kurser varit perfekt! Pedagogiska förklaringar och bra nivå på testen. Trevlig och snabb kundservice! Verkligen toppen!

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Learnesy


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 43 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Excelpaketet Online från Learnesy, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar