Visa utbildning.se som: Mobil

Excelpaketet Online

Learnesy
Kort om utbildningen
12 månader
3 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Öppen utbildning
   
Distans
JUST NU! Använd rabattkoden "utbildningse" på learnesy.com för -10% på alla våra kurser!

Kursbeskrivning

Excelpaketet – ta svart bälte i Excel

Kurserna innehåller ca 305 korta lektioner på 1 till 3 minuter som kommer ge dig svart bälte i Excel. Du får full tillgång till kurser som ger dig de rätta grunderna i programmet men som också finslipar dina kunskaper i de viktiga områdena; Excelfunktioner, Pivottabeller, Datavisualisering och VBA & makron. Som alla Learnesys kurser är lektionerna korta så att det ska vara enkelt och roligt för dig att ta till dig kunskapen, och framför allt smidigt att repetera. Kurserna är indelade i kapitel så att det ska vara lätt för dig att navigera, och med Learnesys favoritfunktion kan du själv spara de lektioner du känner att du snabbt vill kunna återgå till för att repetera. Till alla kurser finns övningsuppgifter och lektionsfiler som du kan öva på. Du får också såklart tillgång till kursen "Övningsuppgifter" - perfekt för dig som vill öva lite extra på moment samt titta på vilka olika sätt Excel kan användas på.

Läs mer om kurspaketet på vår hemsida

Kursinnehåll

Se innehåll i:

Dert ingår även övningsuppgifter.

Video

Investering

3995 kronor exkl. moms för 12 månader

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excelpaketet Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Anna Sandberg
Har börjat jobba som revisor och insåg att jag inte hade de kunskaper som krävs inom Excell för att kunna underlätta mitt jobb. Därmed har bestämt mig för att köpa Excellpaketet. Det var ett bra beslut för att jag har kunnat lära mig allt från grunden till lite mer avancerade saker under en kort period. Lektionerna presenteras på ett väldigt ped...
Visa mer
Herman Hallén
Väldigt bra och pedagogisk plattform som ger goda förutsättningar att förbättra sina kunskaper inom Office-paketet och i Excel i synnerhet. Rekommenderas starkt till den som vill utveckla sina kunskaper inom Office-paketet.
Louise
Väldigt bra kurser, har gått både Excel Grund och Avancerad och för mig som innan inte jobbat med Excel alls så här dessa kurser varit perfekt! Pedagogiska förklaringar och bra nivå på testen. Trevlig och snabb kundservice! Verkligen toppen!

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Learnesy


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 43 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Excelpaketet Online från Learnesy, fyll i dina uppgifter: