Visa utbildning.se som: Mobil
Företagspresentation

Lärande i centrum

I en värld där utvecklingen går allt snabbare blir förmågan att lära allt viktigare. Livslängden på kunskaper blir allt kortare och vi kan allt mindre vila på gamla kunskaper och erfarenheter. Som individer blir livslångt lärande en nödvändighet. För företag är hastigheten att lära av omvärld, utveckling och medarbetare en nödvändighet och en konkurrensfaktor.

Om Johan Skoglöf

Future Learning Organisation drivs av Johan Skoglöf, visionär och senior konsult med missionen att hjälpa företag att skapa framtidens lärande organisation. Med över 25 år i branschen och kunder som Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, H&M och ICA har Johan Skoglöf bred erfarenhet i hur lärande organisationer skapas.

Johan har under många år hjälpt stora svenska företag att utvecklas mot att bli agila lärande organisationer. Det betyder bland annat att utveckla medarbetares förmåga att lära, skapa en kultur som uppmuntrar lärande och använda teknik som accelererar lärandet.

Johan är en uppskattad utbildare som engagerar runt den senaste utvecklingen inom lärande. Med sin energi navigerar Johan brett mellan hur ny teknik kan användas inom lärande till hur du kan arbeta med kulturen. Med dig får du alltid mängder med tips och verktyg att tillämpa i din egen verksamhet.

Lärande som skapar nya förmågor

Johan har över 25 års erfarenhet av att ha skapat egna program och coachat våra största företag i att skapa program som bygger nya förmågor.

Johans filosofi är alltid att lärande skall utgå från de förmågor som skapar resultat i verksamheten. För att bygga hållbara beteenden utgår programmen från realistiska uppgifter som genomförs i arbetet. En nyckelfaktor är att utnyttja kraften i det sociala lärande där deltagarna stöttar varandra och delar kunskaper.

Johan har djup kunskap av att införa ny effektiv teknik för lärande. Den kunskapen används i programmen som genomförs online, använder webmöten, samarbetsplattformar och korta lärmoduler som passar i en hektisk vardag.

Visa alla utbildningar med Future Learning Organisation

Utbildningar

Onlineutbildning
HR Längd Pris Ort Snittbetyg
”Learnability” – utveckla lärförmågan hos dina medarbetare 8 veckor Från 16 000 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Future Learning Organisation och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Future Learning Organisation

Kungsgatan 35
111 56 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Future Learning Organisation, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Future Learning Organisation!