coach2coach Academy

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

coach2coach Academy

Vi på coach2coach vill bidra till att göra svenskt näringsliv världsledande genom att erbjuda NLP- utbildningar i världsklass för alla som ser sig som ledare.

Vi vill sätta standarden för framtidens ledarskap genom att på ett unikt sätt koppla ihop NLP med vårt arbetssätt APP, som omfattar din Affärsmässiga, Professionella och Personliga utveckling.

NLP handlar om att sprida mästerskap-  sprida hur människor som lyckas tänker, känner och agerar. Detta kombinerar vi med det senaste inom ledarskap och organisationsutveckling. Vi fokuserar på det som fungerar och det som med enkla medel kan lyftas in i deltagarens egna liv och direkt börja användas.

Vår ambition är att fortsätta vara marknadsledande som utbildningsföretag och fortsätta utveckla modeller som används världen över. Vi ser vår roll som medarrangörer på den utvecklingsresa som människor och organisationer behöver göra för att klara framtidens utmaningar.

Verksamheten startades 1996 av Magnus Kull är idag Skandinaviens ledande utbildningsbolag inom NLP & ledarskap. Under åren har vi utbildar tusentals chefer, medarbetare och konsulter samt även många av våra kollegor i branschen. Vi har också tagit fram modeller för ledarskap, bl.a. NÖHRA-modellen, som används globalt. Vi har ett intensivt samarbete med några av Sveriges bästa föreläsare; Kjell Enhager och Klas Hallberg samt tar regelbundet hit världsnamn inom NLP.

Självklart kombinerar vi en härlig utbildningsmiljö på plats med digitala hjälpmedel för att utbildningen inte bara ska bli ett lyft för stunden utan istället kunna göra en avgörande skillnad i ditt liv. På de flesta av våra utbildningar samarbetar vi med Sjöfartshusets konferens som erbjuder exklusiva lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan med ett grymt bra kök!

Välkommen till oss på Coach2coach!

Visa alla utbildningar med coach2coach Academy

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
NLP Business Practitioner 17 dagar Från 63 800 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap 3 dagar Från 17 450 SEK Flera orter (2)
4,8 (25)

coach2coach Academy Facebook

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med coach2coach Academy och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

coach2coach Academy


Mobil +46 70 2940964

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 26 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Lasse Westh Centrala stadsrum
11 feb 2022

Grymt att känna att man utvecklas i sin roll och får verktyg till detta

5/5
Jonas Luthander, Contentful
11 feb 2022

Bästa utbildningen jag gjort!

4/5
Cecilia S
11 feb 2022

En superbra och utvecklande kurs, med fullt fokus på övning och pratktiska verktyg.

Highlights