Visa utbildning.se som: Mobil

Företagsanpassad: Leveransvillkor och Incoterms® 2020

Business Sweden
Kort om utbildningen
½ dagsutbildning
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Leveransvillkor och Incoterms® 2020

Vid årsskiftet börjar nya Incoterms® 2020 gälla. Vilka är nyheterna och vad innebär de för dig? Kom på vår halvdagsutbildning eller boka en skräddarsydd utbildning med våra experter.

Leveransvillkor fördelar ansvaret för kostnader och risker under transporten vid internationell handel och är en viktig del i ditt erbjudande till dina kunder. Få koll på leveransvillkor och förändringarna i nya Incoterms® med vår halvdagsutbildning som leds av vår expertoch rådgivare inom internationell handel och exporttekniska frågor. Vi jämför Incoterms® 2010 med Incoterms® 2020 och reder ut hur ändringarna påverkar ditt praktiska exportarbete.

Målgrupp

Utbildningen passar dig som arbetar med skeppning eller logistik, handlägger exportdokument, är orderansvarig, eller arbetar med ekonomi, försäljning eller inköp. Det är bra om du har vissa grundkunskaper i leveransvillkor.

Mål

Du känner till innebörden och fördelarna av olika leveransvillkor och hur nyheterna i Incoterms® 2020 påverkar dig.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Företagsanpassad: Leveransvillkor och Incoterms® 2020, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Business Sweden

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin internationella försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader....


Läs mer om Business Sweden och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Business Sweden

World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
101 24 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Företagsanpassad: Leveransvillkor och Incoterms® 2020!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören