Inga recensioner än

Företagsanpassad exportutbildning

Business Sweden, Distans
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Skräddarsy er utbildning!

Är ni flera som vill gå våra kurser? Eller har ni behov av en expert som tittar direkt på just era förutsättningar och utmaningar i ett konfidentiellt sammanhang? Låt oss komma till er och hålla en unikt utformad utbildning. Vi erbjuder även detta på distans.

Vi kan skräddarsy en utbildning i praktisk exportteknik för just era behov. Ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att vidareutbilda er där ni slipper resdagar och kanske kan låta fler delta.

Kombinera delar från flera kurser
Det går att kombinera element från olika kurser för att täcka era specifika behov. Vi kan sätta ihop element från kurser i exempelvis betalningslösningar, leveransvillkor och transporter, exportdokument, frihandelsregler och finansiering. Ett annat alternativ är vår populära övergripande kurs ’Förbättra din export’ där innehållet anpassas efter er verksamhet.

Konfidentiell dialog ger mervärde
Våra utbildare arbetar alltid helt konfidentiellt. Det gör att ni kan ha öppna dialoger om era funderingar och utmaningar med en kunnig expert, något som är uppskattat av många kunder.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss.

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Tid & plats

Enligt överenskommelse

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Företagsanpassad exportutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Business Sweden
World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
101 24 Stockholm

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin internationella försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader....

Läs mer om Business Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights