Tullar och tulldokument – Kostnadsfri introduktion online

Business Sweden, Distans
Längd
ca 15 minuter
Längd
ca 15 minuter
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Tullar och tulldokument – Kostnadsfri introduktion online

Den här kostnadsfria online utbildningen är en introduktion till exportdokument. Den går bland annat igenom vilka tullar och tulldokument som kan bli aktuella vid en export. Kontakta oss så skickar vi länken med utbildningen till er.

Mål

Målet med utbildningen är att deltagaren, efter genomförs kurs, känner till vilka tullar och tulldokument som kan bli aktuella vid en export.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar praktiskt med att fylla i och hantera alla de dokument som krävs vid export. Den passar främst nybörjare men även till dig som vill ha en kortfattad genomgång om vad som gäller.

Investering

Kostnadsfri

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tullar och tulldokument – Kostnadsfri introduktion online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Business Sweden
World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
101 24 Stockholm

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin internationella försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader....

Läs mer om Business Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights