Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Andreas Carlsson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Andreas Carlsson

Boka Andreas Carlsson

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, entreprenör, låtskrivare och musikproducent

 

Förutom att Andreas Carlsson har jobbat med artister som Bon Jovi, Westlife, Britney Spears, Katy Perry, Backstreet Boys, Paul Stanley och Celine Dion m.fl. Så har han även skrivit 3 böcker, tagit fram 2 klädkollektioner och drivit förlag. Nu driver han även en internatskola som inriktar sig på musik och produktion. 

Andreas Carlssons föreläsningar bygger på hans många erfarenheter och tips på hur man bygger sitt egna varumärke. Han inspirerar och motiverar sin publik till att bli framgångsrika och att tro på sig själva. Andreas drar paraleller till exempelvis musikvärlden, där man ska förenkla ett budskap genom en poplåt på cirka 3 minuter. Det är något att dra nytta av vare sig man jobbar med marknadsföring eller ska presentera en företagside för sina kollegor.

Målgrupp

Andreas Carlssons föreläsningar passar vare sig du är chef eller medarbetare. Det finns något att hämta för alla. Han talar bland annat om motivation, att våga tro på sig själv, entreprenörskap, drivkrafter och att marknadsföra sig själv. Allt detta utifrån sina många och stora erfarenheter. 

Visste du detta

Andreas Carlsson vägrar ha tråkigt och har därför haft ett fullspäckat, fartfyllt schema sedan tonåren. Han säger själv att det känns som att hans liv är flera olika liv i ett. 

Film

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Andreas Carlsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Andreas Carlsson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar