Peter Wahlbeck

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Peter Wahlbeck

Boka Peter Wahlbeck

Boka Peter Wahlbeck till ert nästa event

Vad är en hållbar utveckling? En framtidsföreläsning med humor och inspiration ur Peter Wahlbecks perspektiv. Denna föreläsning är både en en väckarklocka och väldigt allmänbildande. Jag förklarar snarare vad som inte är hållbart och varför. I detta både roliga och tankeväckande föredrag vill jag skapa en plattform och inspirera till fortsatta självstudier. Jag vill informera lyssnaren i ett mer öppet tänkande. Människan vill utvecklas på sin fritid och i sitt dagliga arbete. Vi är inte biologiskt anpassade för denna stress och detta tempo. Människan är en känslig varelse som inte trivs i det samhälle vi skapat! Mänskligheten målar in sig i en destruktiv återvändsgränd. Den ene lyder vad den andre bestämt utan att se helheten och tänka långsiktigt. Detta "regelverk" har blivit vardag och genomsyrar hela samhället. Många medborgare känner sig uppgivna och tycker att det det spelar ingen roll att protestera eller bry sig. Aktiehandeln styr i dag allt från pensioner till politiska beslut. Lyx och överflöd framställs som målet på framgång. Rovdrift på djur och natur skapar segregering och naturkatastrofer. Dödsdansen rullar på och ingen tycks kunna stoppa den. Våra själar längtar efter humanism. Men vi fortsätter att luras in i en framtid baserad på slöseri och konsumtion. Ett slöseri av resurser som i praktiken går ut på att göra ett fåtal rika på andras lidande och arbete. Mitt föredrag är en vitamininjektion för detta ändamål. Peter Wahlbeck som artist Hej på er! Jag har arbetat som ståupp-komiker i 22 år! Jag har showat för allt och alla på små och stora scener. Jag har gjort över 1000 ståupp-framträdanden i Sveriges alla hörn. Jag vill att min publik ska bli inspirerad och tycka att livet är kul när jag går av scenen. Jag vill att publiken ska åka med på en fantasiresa. Jag arbetar med roliga och mentala bilder för lyssnaren. Stand Up Comedy är berättarens konstform. Jag jobbar stenhårt på att inte vara förutsägbar. Det är ofta ståupp-komikers problem att efter 10 minuter vet publiken vad hela akten går ut på. Med en rutin som få ståupp-komiker har lovar jag att ge dig och dina gäster eller din personal en stunds proffsig underhållning till festen eller middagen. Stand Up Comedy är en bestämd improvisation med publikens associationsförmåga och fantasi. Stand Up Comedy får människor att komma loss och börja skratta. Det är med absurda och komiska exempel som den allmänbildade skrattar med mig åt vardagen.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Peter Wahlbeck, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights