Visa utbildning.se som: Mobil

Andra Generationen

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Andra Generationen

Boka Andra Generationen

Boka Andra Generationen till ert nästa event

Andra Generationen är absolut ett band som bör upplevas live! Bandet består till största delen av musiker med ursprung i det forna Jugoslavien. När de sätter sin traditionella sångstil, rytmer och instrument i en svensk miljö uppstår ett sväng som av fler och fler definieras som rent oemotståndligt! Balkanröj! Att Andra Generationen vet hur man får igång publiken har sin grund i den tradition av långa spelningar i samband med bröllop och andra festligheter där orkestern förväntas att underhålla bokstavligt talat under hela festen - en spelning kan lätt pågå i sex timmar med bara kortare avbrott. Vad har då hänt sedan skivdebuten 2004? Efter ha varit med i Melodifestivalen 2 gånger, gjort en VM-låt till fotbollslandslaget, medverkat i Allsång på Skansen m.m har nu bandet laddat om! In i studion gick de med instrument som zurla, säckpipa, tapan, tarabuka, tambura och bouzouki och ett knippe helt nyskrivna låtar - resultatet är gruppens tredje album "Hippare Hoppare", där bandet flyttar gränserna i balkangenren, blandar frisk traditionellt med nytänk. Resultatet? Ett otroligt sväng och en ljudbild där nytt och gammalt blandas på ett helt naturligt och harmoniskt sätt!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Andra Generationen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Andra Generationen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar