Lars Bredenberg

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Lars Bredenberg

Boka Lars Bredenberg

Boka Lars Bredenberg till ert nästa event

Hej! Mitt namn är Lars Bre­den­berg Jag fast­nade i magins värld för att den ger oss ett helt nytt per­spek­tiv på saker och tankar som finns i vår vardag. Jag vill dela med mig av mitt sätt att se på värl­den, jag vill dela med mig av min magi. Genom att mani­pu­lera var­dag­liga objekt så som kort­le­kar, mynt m.m. så kan jag erbjuda en glimt av värl­den från mina ögon. Vi kan till­sam­mans böja och tänja på de grän­ser till vad som kallas för verk­lig­het. Kort­magi är något som jag brin­ner pas­sio­ne­rat för och mer än gärna bjuder min publik på. Med en kort­lek kan jag få de mest osan­no­lika sakerna att hända precis fram­för dina ögon eller i dina egna händer. Magin är något som tagit mig runt i hela landet och till flera delar i värl­den och jag jobbar dag­li­gen med nya idéer och tankar för att kunna pre­sen­tera min magi på nya sätt. När jag upp­trä­der pre­sen­te­rar jag min syn på värl­den, min magi. Jag hoppas att vi träf­fas på en av mina föreställningar! Magi har funnits i Lars liv under många år och till slut utvecklades det även till ett jobb. Att få jobba med en sådan sak som magi är något som Lars värdesätter väldigt högt. Det är inte som vilket jobb som helst utan det är en passion som ständigt finns i hans närvaro. Många timmar varje dag spenderas för att öva och skapa nya idéer och effekter för att gång på gång kunna leverera häpnadsväckande magi för kunderna. "Det finns inget som är bättre än när man får bjuda på den där känslan man själv fick första gången man såg något ofattbart hända, jag skulle inte byta ut det mot något annat i världen"

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Lars Bredenberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights