Visa utbildning.se som: Mobil

Stefan Odelberg

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Stefan Odelberg

Boka Stefan Odelberg

Boka Stefan Odelberg till ert nästa event

Intresset för magi började redan som barn. 1995 satte han ihop en magishow för barn och turnerade runt på olika skolor i Göteborg. Mellan åren 1996-2001 var han verksam som showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg där han genomförde sammanlagt 731 föreställningar. Sista året fick han en dundersuccé med en egen föreställning Stefan Odelberg Show. 2001 satte han upp showen It´s Magic som blev en framgång på Slagthuset i Malmö, året därpå fortsatte succén på Sundspärlan i Helsingborg. 2002 visades programmet Semestercharmören på SVT. Stefan besökte under en sommar flera olika städer. Exempel är Tylösand, Båstad, Lysekil och Höganäs. 2003 var han programledare för TV-serien Semestercharmören där han reste runt i Sverige och trollade och gycklade med semesterfirande svenskar. Serien som omfattade fem halvtimmesprogram sändes i repris 2004. Han har medverkat i flera olika underhållningsprogram bl.a. i Prat i kvadrat, Allsång på Skansen, Carin 21.30 och Gokväll. Han hade en statistroll i långfilmen Noll tolerans och spelade ficktjuv i julkalendern En decemberdröm 2005. 2006 firade han 10 år som professionell underhållare med en egen jubileumsshow i Göteborg. 2007 var han värd för scoutrörelsens 100-årsjubileum på Jiingijamborii. Han hade också en roll i Melodifestivalens mellanakts-musikal. Gästade Robert Wells Rhapsody in rock på Circus i Stockholm. 2011 medverkade Stefan Odelberg i TV-programmet Fenomen med Uri Geller. Under näst sista avsnittet försvann han spårlöst under sitt framträdande.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stefan Odelberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stefan Odelberg!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören