Topp 10 inom transport

Här finner du listan med de 10 mest populära utbildningarna inom transport och fordon 2024.

Två män kör truck på ett lager

Här har vi listat de tio mest populära utbildningarna inom transport och fordon på utbildning.se 2024. Du hittar bland annat utbildningar för truckkort, hjullastare och grävmaskin. Du får snabbt en överblick över utbildningarnas innehåll, plats, längd, pris och snittbetyg från tidigare utbildningsdeltagare.

1

Truckkort C2 –Hjullastare

AD Maskin AB

📍    Plats: Gävle, Rikstäckande

⏱️   Längd: 1 dag

💰   Kostnad: 3 995 SEK

💬   Snittbetyg: -


Bli behörig att köra hjullastare med lyftaggregat

Denna utbildning passar dig som vill ha både teoretiska och praktiska kunskaper för att kunna arbeta som förare av hjullastare, lastmaskin med gafflar och liknande maskiner.
Den teoretiska delen genomförs online och går att göra när det passar dig. Den praktiska delen beräknas ta cirka 8 timmar.

Läs mer om utbildningen här


2

Grävmaskin & Hjullastare Godshantering/Anläggning - Paketutbildning

Jtech Maskinutbildning AB

📍    Plats: Gävle, Borås, Karlstad, Malmö, Stockholm, rikstäckande.

⏱️   Längd: 2 dagar

💰   Kostnad: 14 900 SEK

💬   Snittbetyg: 4,8 (baseras på 6 recensioner)


Lär dig hantera maskinerna på ett säkert sätt

I denna paketutbildning får du lära dig att köra både grävmaskin och hjullastare. Du får grundläggande kunskaper i att köra grävmaskin genom att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor och göra återställningar. I kursen för hjullastare lär du dig att lyfta, lasta, lossa och hur du använder maskinen i ditt dagliga arbete.  

Du får lära dig om arbetsmiljö och säkerhet samt hur du kör maskinerna på ett säkert och tryggt sätt. Utbildningen riktar sig till både privatpersoner och företag och kan anpassas för att genomföras på plats hos er.  

Läs mer om utbildningen här


3

Hjullastare utbildning C2

Truckexperten AB

📍    Plats: Jönköping, Norrköping, Nässjö, Skövde, Växjö, rikstäckande

⏱️   Längd: -

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Bli certifierad som hjullastarförare

Denna utbildning riktar sig till alla som i sitt yrke kommer i kontakt med hjullastare, såsom förare, arbetsledare, platschefer och personer som behöver kunskap och arbetsmiljömässiga regler kring hjullastare. Det övergripande syftet med utbildningen är att utbilda dig som deltagare till en säker och riskmedveten hjullastarförare. Efter godkänd utbildning erhålls du ett certifikat som ger dig behörighet att köra C2.

Läs mer om utbildningen här


4

Hjullastare Godshantering/Anläggning

Jtech Maskinutbildning AB

📍    Plats: Gävle, Östersund, Karlstad, Malmö, rikstäckande

⏱️   Längd: 1 dag

💰   Kostnad: 7 900 SEK

💬   Snittbetyg: 4,9 (baseras på 8 recensioner)


Lär dig hantera gods på ett säkert och effektivt sätt

Om du vill lasta, bära och lossa gods krävs det en hjullastarutbildning och du behöver även ha traktorkort eller B-körkort för att kunna arbeta som hjullastarförare. I denna utbildning får du lära dig om säker godshantering bestående av korrekt lastning, bärande och lossning av material med hjullastare. Fokus ligger på att du ska lära dig att hantera gods på ett säkert och effektivt sätt för en trygg arbetsmiljö.

Läs mer om utbildningen här


5

Grävmaskin - maskinförare

Jtech Maskinutbildning AB

📍    Plats: Borås, Gävle, Karlstad med flera orter

⏱️   Längd: 1 dag

💰   Kostnad: 9 900 SEK

💬   Snittbetyg: 5,0 (baseras på 5 recensioner)


Validera dina kunskaper i grävmaskin

Här får du grundläggande kunskaper för att kunna köra grävmaskin. Du lär dig om arbetsmiljö, manövrering och anläggning. Du får också lära dig att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor och hur du kör maskinen på säkert och tryggt sätt. Om du har tidigare kunskaper erbjuds validering på maskinutbildningen. Då får du genomföra en uppkörning och skriva ett kunskapsprov.

Läs mer om utbildningen här


6

Truckförarutbildning

Motivera Sverige AB

📍    Plats: 60 orter i Sverige

⏱️   Längd: 1–2 dagar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: 4,8 (baseras på 53 recensioner)


Utbilda dig till en säker truckförare

Denna truckförarutbildning följer truckläroplanen (TLP-10) och består både av teoretiska och praktiska delar. I utbildningen får du kunskaper i säkerhet och ekonomi, olika trucktyper, ergonomi och truckens arbetssätt. Utbildningen pågår i 1–2 dagar beroende på vilken erfarenhet du har och avslutas med ett skriftligt slutprov och uppkörning.

Läs mer om utbildningen här


7

Hjullastare

Leico

📍    Plats: Motala, Rikstäckande

⏱️   Längd: 1 dag

💰   Kostnad: 3 995 SEK

💬   Snittbetyg: 5,0 (baseras på 3 recensioner)


Utöka dina kompetenser inom hjullastning

Denna utbildning vänder sig till dig som har förkunskaper inom hjullastning. Utbildningen syftar till att utbilda säkrare förare inom hjullastare och lastmaskin. Hjullastare C2 och Teleskoplastare C7 är de maskiner som tas upp under kursen och utbildaren utbildar inom industriell och godshantering. Utbildningen kan äga rum på ert företag eller i utbildarens lokaler.

Läs mer om utbildningen här


8

Hjullastarutbildning

Håkans Truckutbildningar AB

📍    Plats: Jönköping, Värnamo

⏱️   Längd: -

💰   Kostnad: 4 500 SEK

💬   Snittbetyg: -


Vidareutbilda dig inom hjullastning

Här får du behörighet att lasta, bära och lossa gods med hjullastare som är utrustad med pallgafflar eller annat lyftaggregat på plana och hårdgjorda underlag. Målet med utbildningen är att du ska lära dig att framföra och arbeta med hjullastare på ett säkert och miljömedvetet sätt. För att gå denna hjullastarutbildning krävs det att du har truckkort typ A+B sedan tidigare.

Läs mer om utbildningen här


9

Grävmaskin grundskola eller validering

Powerbuild Nordic

📍    Plats: Stockholm

⏱️   Längd: 200 timmar

💰   Kostnad: 42 000 SEK

💬   Snittbetyg: –


Gå en grundläggande utbildning för grävmaskin

Grundskolan för grävmaskin riktar sig till dig som vill ha en noggrann och grundläggande utbildning inom området. Utbildningen består av 80 timmars teori om grävmaskin, 80 timmars teori om anläggning och 40 timmar praktik på grävmaskin.

Läs mer om utbildningen här


10

Grävmaskin / Hjullastare / Jordförflyttande maskiner

Motivera Utbildning AB

📍    Plats: Ålem, rikstäckande

⏱️   Längd: 12 delmoment

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Validera dina kunskaper för hjullastare och grävmaskin

Har du tidigare erfarenhet och kunskap av att köra hjullastare eller grävmaskin? Då kan du verifiera dina kunskaper genom att gå denna utbildning. Utbildningen består av 12 delmoment och efter varje avslutat delmoment erhåller du en certifiering.

Läs mer om utbildningen här


Listan innehåller publicerade utbildningar på utbildning.se inom kategorin transport och fordon och är baserad på antal sidvisningar under perioden 2023-05-01 till 2024-04-30. Observera att utbildningsinformationen kan ändras hos respektive utbildningsarrangör över tid.   

Letar du efter andra utbildningar inom transport och fordon?

Du kan söka fritt och hitta över 170 utbildningar inom transport och fordon på utbildning.se. Filtrera utbildningar utifrån utbildningsform, plats och kategorier för att hitta det du söker efter!

Sök utbildningar


Annonser