Kommunikationsguiden

I kommunikationsguiden får du tips och inspiration för att utveckla dina kommunikationskunskaper och ta nästa steg i din karriär. Här kan du läsa om allt från PR, internkommunikation och sociala medier till Google Analytics – och mer!

Jobbmöte med fem deltagare

Välkommen till kommunikationsguiden! Har du kommit hit för att hitta inspiration till din karriärutveckling inom kommunikation? Perfekt! Då har du nämligen hamnat helt rätt.

Oavsett om du är nybörjare eller har några års erfarenhet inom fältet finns det alltid utrymme för att utvecklas – vi finns här för att vägleda dig. 

Hur och var vi kommunicerar förändras och utvecklas hela tiden. Som yrkesverksam inom kommunikationsområdet behöver du kontinuerligt slipa dina kunskaper och ta till dig nya verktyg för att kommunicera effektivt och övertygande med olika människor och målgrupper. 

Här i kommunikationsguiden kan du dyka ner i olika aspekter av kommunikation. Få inspiration och tips på hur du kan arbeta med PR, internkommunikation, sociala medier, Google Analytics – och mycket mer. 

Här hittar du utbildningar för kompetensutveckling inom kommunikation 

Artiklar inom Kommunikationsguiden

Visar 1-10 av 10 artiklar

Annonser