08 mar 2022

KBT-guiden

Är du nyfiken på att arbeta med KBT? Vill du veta vilka möjligheter du har till utbildning inom området? Oavsett om du redan är yrkesverksam eller just börjat fundera på en karriär inom KBT finns här något för dig.

KBT-guiden består av fristående artiklar som alla berör ämnet KBT. Vi reder ut begreppet, guidar dig som vill veta hur du blir KBT-terapeut, och identifierar sju anledningar till varför alla borde lära sig om KBT. Ja exakt – alla! Kunskaper om KBT kan gynna dig såväl privat som i arbetslivet. Läs och inspireras och kolla in utbudet av KBT-utbildningar.

Jag vill gå en KBT-utbildning

Senast uppdaterad: 08 mar 2022
Senast uppdaterad: 2023-04-21

Vad är KBT?

KBT, kognitiv beteendeterapi, är en vanlig terapiform för att behandla många olika psykologiska besvär. Här får du mer information om KBT, vad en behandling kan innehålla och vad som krävs för att utföra KBT.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-22

Så blir du KBT-terapeut

Är du en bra lyssnare och intresserad av psykologi? Som KBT-terapeut gör du skillnad på riktigt. Vi har samlat det du behöver veta för att utbilda dig inom KBT.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-05-27

Därför bör alla utbildas i KBT

Varför är det bra att lära sig om KBT? Vi har pratat med Elizabeth Ekman, Legitimerad Psykoterapeut (KBT), disputerad inom psykologi, KBT, Autismspektrum och ADHD. Elizabeth har hjälpt oss att identifiera sju anledningar till varför alla borde lära sig om KBT, oavsett vem du är eller vad du jobbar med.

Läs mer

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨