programmering
16 aug 2022

6 utbildningar som gör dig till en bättre programmerare

Att kunna programmeringsspråk är idag en otrolig merit på arbetsmarknaden. Är du redan utbildad programmerare och vill utöka din kompetens? Eller kanske utveckla din programmering från hobby till profession? Här hittar du sex utbildningar som gör dig till en bättre programmerare. 

Programmeringsspråket kan vara avancerat innan du fått klarhet i hur det fungerar. När du väl bemästrar konsten kommer du vara att vara väl eftertraktad på arbetsmarknaden. För att du ska bli ännu bättre på din roll som programmerare eller utveckla dina kunskaper för att landa ditt drömjobb vill vi tipsa dig om dessa utbildningar nedan. 

6 utbildningar som gör dig till en bättre programmerare

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-14

Topp 20: Hetaste kompetenserna för projektledare 2017

Hur ska en bra projektledare vara? utbildning.se har granskat över 300 aktuella jobbannonser för projektledarjobb i syfte att kartlägga vilka egenskaper som just nu är de mest efterfrågade vid rekrytering av projektledare. Den kvalitativa granskningen omfattade totalt 332 aktuella annonser för projektledarjobb. Annonserna gällde projektledarjobb inom IT-branschen, byggbranschen ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-14

Topp 20: hetaste kompetenserna inom HR 2019

Vi är tillbaka! utbildning.se börjar året 2019 med de hetaste kompetenserna för HR och rekryterare. Hur mycket har hänt sedan förra året och vad letar arbetsgivarna efter när de ska rekrytera till sina HR-avdelningar? 571 annonser granskades i undersökningen, två annonser färre än föregående år. Precis som förra året är det eftergymnasial utbildning som toppar arbetsgivarnas önskelista.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-14

Pink Programming är redo för framtiden

utbildning.se har intervjuat Pink Programmings Alice Larson. Alice berättar om sitt uppdrag som verksamhetsledare och om organisationen i övrigt. Vi hann också med att prata lite om framtiden och hur Pink Programming jobbar för att hjälpa kvinnor närma sig programmeringsyrket.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨