personlig utveckling
21 apr 2023

5 utbildningar för din personliga utveckling

Att gå en utbildning för din personliga utveckling kommer att ge dig fördelar både privat och professionellt. Vill du lära dig de bästa verktygen för att börja med din personliga utveckling? Vi har listat de bästa utbildningarna här!

Känner du dig fast i livet eller har du hamnat på en arbetsplats som inte känns rätt för dig? Längtar du efter att få utvecklas och bli inspirerad? Då kan en utbildning för din personliga utveckling vara första steget i rätt riktning. Att utvecklas och förändras startar hos dig själv. Hitta din utbildning nedan! 

Senast uppdaterad: 21 apr 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-04-12

Vad är kompetensutveckling?

På utbildning.se kan du som letar kompetensutveckling hitta det du söker. Vi har samlat över 8 000 utbildningar från Sveriges största utbildningsföretag inom de flesta yrkeskategorier. Undrar du vad kompetensutveckling betyder? Här förklarar vi begreppet.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-02-15

Topp 20: Hetaste kompetenserna för säljare 2017

utbildning.se har granskat nästan 500 aktuella platsannonser för Key Account Managers och Account Managers i syfte att kartlägga vilka kompetenser som just nu är hetast på arbetsmarknaden.Årets undersökning visar att arbetsgivarna letar efter säljare med ett starkt eget driv. Över hälften av jobbannonserna efterfrågar just denna egenskap hos de sökande.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-27

Topp 15: hetaste kompetenserna för jurister 2020

Jurister, se hit! Vi på utbildning.se har än en gång gjort en djupdykning bland platsannonser för jurister för att hitta de mest attraktiva kompetenserna på arbetsmarknaden just nu. Klicka här för att få inblick i årets 15 hetaste kompetenser hos jurister!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨