säljare
16 aug 2022

10 utbildningar som gör dig till en bättre säljare

Jobbar du som säljare och vill utveckla dina kompetenser? Eller siktar du mot en karriär inom försäljning? Vi har listat tio utbildningar som gör dig till en bättre säljare. 

Som säljare är du en person med ett enormt driv som brinner för att göra dina kunder nöjda. Du är kommunikativt lagd och är duktig på att lägga fram rimliga argument för din försäljning. Du är inte rädd för nya möten och din sociala kompetens är din superkraft. 

Det är viktigt att ha fingertoppskänsla mellan de olika kompetenserna en bra säljare har, därför är en utbildning inom försäljning en bra investering. Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är i början av din karriär som säljare är det alltid positivt att vilja förbättras. Hitta din utbildning nedan. 

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-02-15

Topp 20: Hetaste kompetenserna för säljare 2017

utbildning.se har granskat nästan 500 aktuella platsannonser för Key Account Managers och Account Managers i syfte att kartlägga vilka kompetenser som just nu är hetast på arbetsmarknaden.Årets undersökning visar att arbetsgivarna letar efter säljare med ett starkt eget driv. Över hälften av jobbannonserna efterfrågar just denna egenskap hos de sökande.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-11-15

Topp 20: hetaste kompetenser för säljare 2018

Vad har den kompletta säljaren för egenskaper?utbildning.se har granskat 561 jobbannonser för Key Account Managers och Account Managers, i syfte att kartlägga vilka kompetenser som är mest efterfrågade på arbetsmarknaden just nu. Precis som under 2017 så ligger att vara driven i toppen.Även att vara social, självständig och positiv är ungefär lika efterfrågat bland säljare nu 2018.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-19

Nyckeln till en lyckad exportsatsning

Är ditt företag på väg att göra en satsning inom export och import? Att vara dåligt förberedd kan få dyra och allvarliga konsekvenser. Vi reder ut vad du bör ha koll på, vilka vanliga misstag du ska undvika och delar med oss av expertens 5 bäst tips!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨