01 okt 2019

Populäraste ledarskapsutbildningarna 2018

Popularaste ledarskapsutbildningarna 2018

Ledarskap är en av utbildning.se mest populära kategorier. Så är även fallet i år. Vi har samlat statistik från över 1 miljon olika besökare och ledarskap är alltjämt i topp. Här presenterar vi listan över de populäraste ledarskapsutbildningarna 2018.

Hos oss på utbildning.se har intresset för ledarskapsutbildningar ökat markant sedan 2016.  Ny som chef-utbildningar och MBA-program är fortsatt populära jämfört med tidigare år. Intresset för coachande ledarskap har även starkt ökat och innehar numera tredjeplatsen över de populäraste ledarskapsutbildningarna. Även styrelseutbildningar har klättrat på listan. En av anledningarna till detta kan vara det som vi tidigare skrivit om, nämligen att allt fler kvinnor söker sig till styrelseutbildningar.

  1. Ny som chef
  2. MBA
  3. Coachande ledarskap
  4. Styrelseutbildning
  5. Arbetsledare
  6. Konflikthantering
  7. Leda utan att vara chef
  8. UGL
  9. Säkerhetschef

Fler undersökningar

Vi snålar knappast med våra undersökningar! Varje år ger vi dig möjligheten att ta del av akuella trender och spännande statistik gällande utbildning, utveckling och karriär. Vi kan vår sak. I våra utbildningsbarometrar kan du läsa mer!

Får du inte nog? Underbart! I vår serie Heta kompetenser kartlägger utbildning.se de mest framstående egenskaperna som arbetsgivarna letar efter inom eftertraktade yrken som projektledare, försäljare, utvecklare, marknadsförare och chefer & ledare för att nämna några.

Frågor?

Ibland har man frågor. Har du en fråga till oss, om hur vi jobbar med vår statistik eller våra undersökningar? Då gör du dig och oss en tjänst genom att kontakta oss på: info@utbildning.se!

Senast uppdaterad: 01 okt 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-04-18

Nya siffror visar – allt fler kvinnor söker sig till styrelseutbildningar

Många artiklar och upprop har skrivits kring avsaknaden av kvinnor i landets styrelserum. På senare år har situationen förbättrats och alltfler kvinnor har fått en plats vid styrelsebordet. Men alltjämt är många styrelser ute i landet mansdominerade. De senaste siffrorna från Statistiska Centralbyrån visar att endast en tredjedel av styrelseledamöterna i svenska börsbolag är kvinnor.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2014-03-03

KUNSKAPSTEST: Vilken typ av ledare är du?

Ledarskap är ett hett ämne och många vill bli bättre som chefer och ledare. Gör vårt personlighetstest och få en fingervisning om vilken ledartyp du är. Är du Bestämda Bertil eller Coachande Pia?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-06-01

Hur hanterar ni krisen?

Hur rustade är ni för att möta krisen när det värsta händer? I Sverige ska alla företag ha beredskap och rutiner för krishantering. Har ni rätt utbildning och kunskap som krävs?

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!