Populäraste ledarskapsutbildningarna 2018

Ledarskap är en av utbildning.se mest populära kategorier. Så är även fallet i år. Vi har samlat statistik från över 1 miljon olika besökare och ledarskap är alltjämt i topp. Här presenterar vi listan över de populäraste ledarskapsutbildningarna 2018. Hos oss på utbildning.se har intresset för ledarskapsutbildningar ökat markant sedan 2016.

Popularaste ledarskapsutbildningarna 2018

Ledarskap är en av utbildning.se mest populära kategorier. Så är även fallet i år. Vi har samlat statistik från över 1 miljon olika besökare och ledarskap är alltjämt i topp. Här presenterar vi listan över de populäraste ledarskapsutbildningarna 2018.

Hos oss på utbildning.se har intresset för ledarskapsutbildningar ökat markant sedan 2016.  Ny som chef-utbildningar och MBA-program är fortsatt populära jämfört med tidigare år. Intresset för coachande ledarskap har även starkt ökat och innehar numera tredjeplatsen över de populäraste ledarskapsutbildningarna. Även styrelseutbildningar har klättrat på listan. En av anledningarna till detta kan vara det som vi tidigare skrivit om, nämligen att allt fler kvinnor söker sig till styrelseutbildningar.

  1. Ny som chef
  2. MBA
  3. Coachande ledarskap
  4. Styrelseutbildning
  5. Arbetsledare
  6. Konflikthantering
  7. Leda utan att vara chef
  8. UGL
  9. Säkerhetschef

Fler undersökningar

Vi snålar knappast med våra undersökningar! Varje år ger vi dig möjligheten att ta del av akuella trender och spännande statistik gällande utbildning, utveckling och karriär. Vi kan vår sak. I våra utbildningsbarometrar kan du läsa mer!

Får du inte nog? Underbart! I vår serie Heta kompetenser kartlägger utbildning.se de mest framstående egenskaperna som arbetsgivarna letar efter inom eftertraktade yrken som projektledare, försäljare, utvecklare, marknadsförare och chefer & ledare för att nämna några.

Frågor?

Ibland har man frågor. Har du en fråga till oss, om hur vi jobbar med vår statistik eller våra undersökningar? Då gör du dig och oss en tjänst genom att kontakta oss på: info@utbildning.se!


Annonser