Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Boosta din business med värdebaserad försäljning - med Per Holknekt!

Unestål Education
Kort om utbildningen
14 timmar
4 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-05-21 10:00 - Örebro
Sista ansökan: 2021-05-01
Öppen utbildning
   
Örebro

Kursbeskrivning

Behöver du inspiration att komma igång med din säljstrategi
och utåtriktade verksamhet?
Är det jobbigt att sälja in dig själv och dina tjänster?
Vill du ta del av Per Holknekts upplevelser och erfarenheter?

Du har många utbildningar och en bra yrkeskompetens – men hur ska du bäst få människor att förstå varför de ska anlita dig? På denna kurs (som bara har 20 platser) får du en unik chans att aktivt jobba med dina mål, lära dig hur du ökar din försäljning och får ta del av Per Holknekts upplevelser och erfarenheter.

BOOSTA DIN BUSINESS
Vår tvådagarskurs ”Boosta din business” är inspirationsdagar och kompetensdagar för dig! På kursen får du inspiration och verktyg för att påbörja arbetet med din egen företagsvision, dina mål och strategier.

Vi går igenom hur du säljer in dina tjänster och dig själv på ett trovärdigt sätt. Du får arbeta med din egen företagsvision och profil, där du själv får formulera det som är viktigt för dig i just din verksamhet.

Vi fokuserar mycket på hur du blir kongruent och sann i din utstrålning, så du når fram till dina tänkbara kunder. Vi går igenom hur du skapar win/win med dina kunder och ger tips om hur ditt erbjudande blir värdebaserat och behovsanpassat till kunden.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vem har nytta av denna kurs?

  • Kursen vänder sig till dig som vill ha en bättre förståelse för din verksamhet och hitta nycklar för en personlig säljprofil som ger mervärden för dig och dina kunder.
  • Denna kurs passar för dig som vill ha en inspirationshelg, där du får med dig massor av tips, verktyg och nätverkande med andra som också vill utvecklas i sin verksamhet.
  • Du behöver inga förkunskaper, utan kursen passar för dig som är nyfiken på att utveckla din verksamhet och din säljprofil.

Upplägg

Innehåll

  • I denna kurs får du lära dig färdigheter inom försäljning, hur du når fram med din kommunikation, samt hur du arbetar effektivt med ditt företags vision och mål.
  • Du får även arbeta praktiskt med din egen verksamhetsvision och dina mål.
  • Du får också tillgång till kunskap om hur du säljer på ett trovärdigt och värdebaserat sätt. Idag mer än någonsin är det viktigt att verksamheter är sunda och bedrivs på ett hållbart sätt för att kunder ska känna förtroende för dig i verksamheten.
  • Du lär dig säljtekniker, och får tips för att nå fram med ditt budskap
  • hur du hittar rätt kunder och målgrupper och hur du säljer och paketerar tjänster.
  • Du får även tillgång till vårt mentala träningsprogram där du själv kan träna olika moment i säljprocessen, där du kan förändra eventuella föreställningar kring din roll som säljare.
  • Vi erbjuder även ett uppföljningswebinar den 16 juni kl. 18.30, där det finns möjlighet att ställa frågor, men också utbyta erfarenheter mellan er kursdeltagare efter kursen.

Kursdagar

FREDAG förmiddag ägnas åt inspiration av Per Holknekt, samt att vi därefter jobbar med din egna vision, profil och mål för din specifika verksamhet. Du får teori, verktyg och mallar för att formulera din egen företagsvision. För den som vill äter vi gemensam middag där vi sen kan fortsätta samtala kring våra respektive företagsutmaningar som finns i branschen.

LÖRDAGENägnas åt avsnitt som: Att sälja tjänster, hur når jag fram och är kongruent med mitt budskap, säljteknik och tips för att öka din försäljning. Hur säljer jag på ett etiskt tilltalande sätt för mig och mina kunder?

Kursupplägg

Vi startar kursen med en kickstartsinspiration från Per Holknekt, som under några timmar inspirerar oss på temat:

Kan jag, kan du, kan vem som helst

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från sin sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa. En resa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk.

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. årets bolagsgrundare, årets Exportbolag, årets Inspiratör och mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Därefter går vi igenom kursavsnitten, med fokus på hur du aktivt ökar och optimerar värdet av dina tjänster för dina kunder.

Tid & plats

VÄLKOMMEN:

Varmt välkommen till oss den 21 maj kl. 10 på Hagalundsvägen 4 i Örebro. 

Du möts först av allén upp till vår kursgård och det är lummigt, grönt och därefter ser Vår kursgårddu vår gula 1700-tals kursgård, där vi håller kursen. Du tar trappan upp till övervåningen till vår nyrenoverade kurslokal, där det säkerligen finns nybryggt kaffe eller te åt dig när du kommer. Vi serverar alltid fika med gott bröd, och det finns nötter och frukt för
den som vill. I kurslokalen finns tillgång till pentry där du kan ordna din lunch, eller ställa in din lunchlåda i kylskåpet. Så vårt mål är att du ska känna dig välkommen till kurs hos oss.

OM UNESTÅL EDUCATION
Unestål Education (tidigare Skandinaviska Ledarhögskolan) är ett av marknadens äldsta och mest erfarna
utbildningsföretag. Lars-Eric Uneståhl som grundade företaget är den i Sverige som var med och skapade begreppet mental träning, och har forskat, undervisat i detta i område. Lars-Eric är fortfarande delaktig i bolaget där nu Elene Unestål driver bolaget. Vi har genom åren utbildat 1000 tals kursdeltagare i mental träning, coaching och optimal kommunikation. Du hittar mer information på vår hemsida om oss som utbildare.

Investering

Investeringen är enbart 4.900 kr exkl. moms (6.125 kr inkl. moms) för två heldagar med säljutbildning, säljinspiration och företagsutveckling. Fika och kurslitteratur ingår i priset.

Mat & logi

Mat

I kurskostnaden ingår fika, frukt och nötter. 

På Unestål Education finns kyl, micro, spis och ugn tillgängligt för den som vill ta med sig eller laga mat. Mataffär och restauranger finns inom ett par kilometers avstånd.

Boende
Boendet ordnar du själv. Vi har avtal med Elite hotell där du som kursdeltagare får ta del av ett förmånligt pris. Ange Unestål vid bokning av rum om du ringer 0771-788789. Bokar du via webben hittar du dem på hemsidan elite.se och anger du kod: 5856632.

Närmaste boenden är:
- Hotel Good Morning som ligger vid Gustavsvik, ca 15-20 min promenad från kursgården.

På deras hemsida - good-morning-orebro-hotel.hotel-ds.com hittar du mer information.


– Rosängens B & B som ligger ca 10 min promenad från kursgården.
På deras hemsida - rosangen.se hittar du mer information.

Kursledare

Kursledare är (från vänster till höger) Per Holknekt, Monika Morling och Elene Unestål.
Erfarna företagare, coacher sedan många år som leder och inspirerar dig under kursen.

Examen, diplom m.m.

Du får intyg på att du deltagit i utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Boosta din business med värdebaserad försäljning - med Per Holknekt!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Unestål Education

Unestål Education

Vi är nu vad vi heter - Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, stresshantering och NLP. Vi har sedan 1990 funnits under namnet Skandinaviska Ledarhögskolan, men väljer nu att byta vårt företagsnamn till Unestål Education. Namnbytet...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Boosta din business med värdebaserad försäljning - med Per Holknekt!!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 793 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar