Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad HälsoCoach

Unestål Education
Kort om utbildningen
22 dagar
Nästa tillfälle: Se skolans hemsida - Sverige
Öppen utbildning
   
Sverige

Kursbeskrivning

Genom ett unikt samarbete med Svenska Näringsakademin kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin (f.d. Paulúns näringscenter) har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kost-terapier, rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Hälsocoachutbildningen
Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block. Dock kan du inte välja Hälsokompetensblocket som första block – i övrigt kan du välja datum och kursorter helt fritt.

  • ICC- certifierad coach utbildning – 9 dagar.
  • Diplomerad och licensierad kostrådgivare -10 dagar, alt. som distansutbildning.
  • Hälsokompetens – 3 dagar. Läs mer om kursen och kursstarter här!

Tid & plats

Se vår hemsida för kursstarter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HälsoCoach , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Unestål Education

Unestål Education

Vi är nu vad vi heter - Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, stresshantering och NLP. Vi har sedan 1990 funnits under namnet Skandinaviska Ledarhögskolan, men väljer nu att byta vårt företagsnamn till Unestål Education. Namnbytet...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad HälsoCoach från Unestål Education, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad HälsoCoach !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 805 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar