Certifierad NLP Master (ICNLP)

Unestål Education, i Thailand
Längd
120 timmar
Pris
40 000 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
4 november, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-30
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
120 timmar
Pris
40 000 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
4 november, 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-30
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 40 000 SEK Momsfri / person

Kursbeskrivning

NLP Master Practitioner med fokus på företag och ledarskap
Inom NLP Master Practitioner, lär du dig att leva NLP genom djupare integrering av dina nyvunna kunskaper och självkännedom. Detta innebär både en fördjupning i de NLP-kunskaper som du redan erhållit men också tillägg av nya, mer avancerade övningar. Du möter ett mer avancerat och fördjupat innehåll, tillsammans med kongruenta kursdeltagare.

NLP Master Practitioner utökar din flexibilitet genom träning på att kombinera olika processer och kunskaper. Detta för att öva in förmågan att designa ditt handlande utefter den situation som uppkommer.

Du lär dig att bygga upp kartor för ditt mästerskap och att leva i kongruens med dina kärnvärden och värderingar.

 Du lär dig

 • att leva och verka med grundantaganden.
 • att leva och verka med resultatmodellen.
 • att definiera och hantera värderingar och övertygelser.
 • modellering – att hitta strategierna för mästerskap.
 • systemteori – att identifiera system, förändra dem och ta konsekvenserna av det.
 • metaprogram – att förstå och kunna använda sig av olikheter, samt flexibiliteten i att kunna byta metaprogram.
 • ompräglings- och TimeLineprocesser – att förändra negativa minnen till positiva resurser för nuet och framtiden.
 • effektiva språkmönster - ”Sleight of Mouth – playing with meanings”.
 • NLP:s multikulturella verktyg.

Integreringsuppgifter
En av de viktiga delarna i vår utbildning är att träna in och integrera kunskaperna i det dagliga livet. Du får därför uppgifter att träna på mellan kursveckorna.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 november, 2024

 • Öppen utbildning
 • Thailand
 • Sista ansökan: 2024-09-30

Certifiering:

Efter godkänd genomförd utbildning, praktik, redovisning av uppgifter och godkänt prov utfärdas ett Internationellt Certifikat som berättigar till medlemskap i ICNLP. Du som går Nordic Institutes utbildning får även förmånen att marknadsföra dig på ICNLP (International Community of NLP) utan kostnad. Du får även hyra vår kursgård i Thailand.

Certifieringsorganisation

The International  Community OF ICNLP (ICNLP)

ICNLP grundades 2001 i syftet att kvalitetssäkra certifieringsutbildningar i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) enligt en internationell gemensam standard. Denna standard innebär bl.a. att du kan arbeta överallt i världen med det yrkesmässiga erkännandet och den gemensamma standard som certifikatet ger dig.

Om grundarna

Joseph O’Connor är en av de mest kända och respekterade NLP- och coachtränarna i världen. Han var också den första utanför USA som skrev en bok om NLP. Antalet böcker är nu uppe i ett 17-tal och ett flertal finns översatta till svenska. Andrea Lages är en internationellt erkänd NLP-tränare, managementkonsult, business trainer och coachtrainer. Båda har lång och gedigen erfarenhet av att såväl utbilda i NLP som att coacha såväl individer och stora organisationer
utifrån NLP-konceptet.

Certifieringsstandarder

ICNLP Nordens certifieringsstandarder utgörs av kriterier och riktlinjer för certifieringsutbildningar på tre nivåer; practitioner,master practitioner och traner.

NLP är ett komplext område som har vuxit kraftigt de senaste tjugo åren. Vi anser att det finns ett minimumkrav vad gäller antal timmar, prestation och kvalitet som behöver läggas ned för att nå varje steg i NLP. Det tar tid att träna in och bemästra värdefull kompetens. Det är därför vi sätter ett minimum om 120 tim på varje träningsnivå.

Fördelar med ICNLP-certifiering

Practitioner, Master och Trainer. Dessa kriterier täcker också vad en deltagare måste veta och kunna uppvisa på varje nivå för att bli godkänd och certifierad. Riktlinjerna täcker tre väsentliga områden: kunskap, kompetens och handling.

Målgrupp

Förkunskaper:

Detta är en påbyggnadsutbildning, förlagd efter NLP Practitioner. ICNLP är en godkänd certifieringsorganisation som uppfyller internationell standard.Du behöver ha en NLP Practitioner certifiering som är godkänd internationellt med 120 tim.

NLP Master

Utbildningen till Certifierad NLP Master passar dig som jobbar eller vill jobba med människor, företag eller organisationer av olika slag. Målet är att du ska bli en ”Mästare” som lever och praktiserar NLP i ditt eget liv, samtidigt som du förmedlar NLP till andra. Du lär dig att skapa framgång, välbefinnande samt konsten att njuta av båda samtidigt.

Du lär dig också hur du med elegans och precision presenterar och förmedlar NLP i olika sammanhang, och hur du applicerar NLP i grupp och på organisationsnivå.

Tid & plats

Kursplats: 
Thailand

Investering

Kostnad investering:
40 000 kr omsbefriad

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Kursledare

Elene Uneståhl
ICNLP Master Trainer

Elene är bl.a. utbildad ICNLP master trainer, ICC coachtränare, beteendevetare, licensierad mental tränare, kognitiv- och hypnoterapeut. Hon ger genom International Community of NLP (ICNLP), certifieringsutbildningar i NLP ända upp till trainer nivå. Elene driver Unestål Education som VD och håller utbildningar i NLP, kommunikation, hypnos, stresshantering, ledarskap och coaching.

Certifikat

NLP

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) innefattar de tre viktigaste komponenterna som gemensamt skapar mänskligt medvetande: neurologi, språk och programmering.

Läs mer om NLP

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad NLP Master (ICNLP), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marie Louthander
18 feb 2022
NLP Master

Lärorik, insiktsfull, nytänkande, fullt med nya verktyg för mig själv och mina klienter för resten av livet.

5/5
Emma Trygg
18 feb 2022
NLP Master

Helt otrolig! Visste att den skulle betyda mycket för mig men de förväntningarna matades tusen gånger om.

5/5
Mikael H
02 mar 2016
NLP Master Practitioner Thailand vt 2016

Fantastisk

Unestål Education
Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, Ledarskap, stresshantering och NLP mm.   Vi är ett av marknadens äldsta och bredaste utbildningsföretag i Sverige, med fokus på diplom och certifieringsutbildningar i personligt ledarskap, interna företagsutbildningar, certifieringar inom mental...

Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Highlights