Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad NLP Master (ICNLP)

Unestål Education
Kort om utbildningen
120 timmar
34 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-08-30 10:00 - Örebro
Sista ansökan: 2021-07-30
Öppen utbildning
   
Örebro

Kursbeskrivning

NLP Master Practitioner med fokus på företag och ledarskap
Inom NLP Master Practitioner, lär du dig att leva NLP genom djupare integrering av dina nyvunna kunskaper och självkännedom. Detta innebär både en fördjupning i de NLP-kunskaper som du redan erhållit men också tillägg av nya, mer avancerade övningar. Du möter ett mer avancerat och fördjupat innehåll, tillsammans med kongruenta kursdeltagare.

NLP Master Practitioner utökar din flexibilitet genom träning på att kombinera olika processer och kunskaper. Detta för att öva in förmågan att designa ditt handlande utefter den situation som uppkommer.

Du lär dig att bygga upp kartor för ditt mästerskap och att leva i kongruens med dina kärnvärden och värderingar.

 Du lär dig

  • att leva och verka med grundantaganden.
  • att leva och verka med resultatmodellen.
  • att definiera och hantera värderingar och övertygelser.
  • modellering – att hitta strategierna för mästerskap.
  • systemteori – att identifiera system, förändra dem och ta konsekvenserna av det.
  • metaprogram – att förstå och kunna använda sig av olikheter, samt flexibiliteten i att kunna byta metaprogram.
  • ompräglings- och TimeLineprocesser – att förändra negativa minnen till positiva resurser för nuet och framtiden.
  • effektiva språkmönster - ”Sleight of Mouth – playing with meanings”.
  • NLP:s multikulturella verktyg.

Integreringsuppgifter
En av de viktiga delarna i vår utbildning är att träna in och integrera kunskaperna i det dagliga livet. Du får därför uppgifter att träna på mellan kursveckorna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Förkunskaper:

Detta är en påbyggnadsutbildning, förlagd efter NLP Practitioner. ICNLP är en godkänd certifieringsorganisation som uppfyller internationell standard.Du behöver ha en NLP Practitioner certifiering som är godkänd internationellt med 120 tim.

NLP Master

Utbildningen till Certifierad NLP Master passar dig som jobbar eller vill jobba med människor, företag eller organisationer av olika slag. Målet är att du ska bli en ”Mästare” som lever och praktiserar NLP i ditt eget liv, samtidigt som du förmedlar NLP till andra. Du lär dig att skapa framgång, välbefinnande samt konsten att njuta av båda samtidigt.

Du lär dig också hur du med elegans och precision presenterar och förmedlar NLP i olika sammanhang, och hur du applicerar NLP i grupp och på organisationsnivå.

Certifiering:

Efter godkänd genomförd utbildning, praktik, redovisning av uppgifter och godkänt prov utfärdas ett Internationellt Certifikat som berättigar till medlemskap i ICNLP. Du som går Nordic Institutes utbildning får även förmånen att marknadsföra dig på ICNLP (International Community of NLP) utan kostnad. Du får även hyra våra kursgårdar i Thailand och Costa Rica.

Certifieringsorganisation

The International  Community OF ICNLP (ICNLP)

ICNLP grundades 2001 i syftet att kvalitetssäkra certifieringsutbildningar i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) enligt en internationell gemensam standard. Denna standard innebär bl.a. att du kan arbeta överallt i världen med det yrkesmässiga erkännandet och den gemensamma standard som certifikatet ger dig.

Om grundarna

Joseph O’Connor är en av de mest kända och respekterade NLP- och coachtränarna i världen. Han var också den första utanför USA som skrev en bok om NLP. Antalet böcker är nu uppe i ett 17-tal och ett flertal finns översatta till svenska. Andrea Lages är en internationellt erkänd NLP-tränare, managementkonsult, business trainer och coachtrainer. Båda har lång och gedigen erfarenhet av att såväl utbilda i NLP som att coacha såväl individer och stora organisationer
utifrån NLP-konceptet.

Certifieringsstandarder

ICNLP Nordens certifieringsstandarder utgörs av kriterier och riktlinjer för certifieringsutbildningar på tre nivåer; practitioner,master practitioner och traner.

NLP är ett komplext område som har vuxit kraftigt de senaste tjugo åren. Vi anser att det finns ett minimumkrav vad gäller antal timmar, prestation och kvalitet som behöver läggas ned för att nå varje steg i NLP. Det tar tid att träna in och bemästra värdefull kompetens. Det är därför vi sätter ett minimum om 120 tim på varje träningsnivå.

Fördelar med ICNLP-certifiering

Practitioner, Master och Trainer. Dessa kriterier täcker också vad en deltagare måste veta och kunna uppvisa på varje nivå för att bli godkänd och certifierad. Riktlinjerna täcker tre väsentliga områden: kunskap, kompetens och handling.

Tid & plats

Kursplats: 
Hagalundsvägen 4, Örebro 

Datum:
Modul 1 2020-08-18--2020-08-23

Modul 2 2020-09-14--2020-09-19

Kurstider cirkatider (då det är processutbildning kan det variera): 
Dag 1-12 10.00-18.00  Dag 2-12: 9.00-17.00  Dag 13: 9.00-15.00

Lunch: 13.00-14.00 förutom dag 13. 

Investering

Kostnad investering:
34 000 kr + moms

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Kursledare

Elene Uneståhl
ICNLP Master Trainer

Elene är bl.a. utbildad ICNLP master trainer, ICC coachtränare, beteendevetare, licensierad mental tränare, kognitiv- och hypnoterapeut. Hon ger genom International Community of NLP (ICNLP), certifieringsutbildningar i NLP ända upp till trainer nivå. Elene driver Skandinaviska Ledarhögskolan som VD och håller utbildningar i kommunikation, hypnos och coaching.

Monika Morling
ICNLP Trainer

”Allt går – utom spädbarn och trasiga bilar”

Detta citat har genom åren varit en ledstjärna för Monika, som verkligen gillar att utmana gränserna både privat, men kanske främst i yrkeslivet. Monika har genom åren arbetat med företagande, företagandets villkor. En sann entreprenör ut i fingerspetsarna som brinner för personlig utveckling och ständigt växande för sig själv och andra.  

I en kombination av sunt bondförnuft och nyfikenhet driver hon sedan 15 år eget företag (Moleann AB) inom försäljning och marknadsföring, där hon coachar företagare till att vinna offentliga affärer.

Hon har genom åren startat friskola, varit aktiv i olika föreningar, utbildat hundratals företagare i försäljning, men också utbildat sig inom coaching, NLP; ekonomi, handelsrätt och psykologi för att stilla sin egen nyfikenhet.

Sedan september 2015 är Monika verksamhetschef på Skandinaviska Ledarhögskolan och leder verksamheten tillsammans med Elene Unestål.

Monika är utbildad NLP Trainer, ICC Coach, business, teamcoach m.m.

Positiv, engagerad och möjlighetsgörare är ord som används om Monika. Privat så umgås jag med familjen, går i skogen, lyssnar på musik och sjunger
i kören.

Certifikat

NLP

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) innefattar de tre viktigaste komponenterna som gemensamt skapar mänskligt medvetande: neurologi, språk och programmering.

Läs mer om NLP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad NLP Master (ICNLP), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Mikael H
(5)
Fantastisk
Rasa O
(5)
Livsförändrande. Befriar från inre fängelse. Öppnar vägen mot stjärnorna.
Anonym
(4)
Verktyg och träning som ger bättre förmåga att förbättra hela världen, där alla ingår.

Unestål Education

Unestål Education

Vi är nu vad vi heter - Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, stresshantering och NLP. Vi har sedan 1990 funnits under namnet Skandinaviska Ledarhögskolan, men väljer nu att byta vårt företagsnamn till Unestål Education. Namnbytet...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad NLP Master (ICNLP) från Unestål Education, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 793 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar