Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Levande hållbarhetsarbete - från vision till vardag

Trivector LogiQ
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-10 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

För att göra skillnad behöver hållbarhetsarbetet integreras i ledningsarbetet och omsättas så det påverkar den operativa vardagen.

I kursen lär du dig att jobba systematiskt och strategiskt med hållbarhetsfrågor. Vi går igenom principer och tillvägagångsätt för hur man kan skapa ett levande hållbarhetsarbete som genomsyrar hela verksamheten. Vi kommer varva presentationer med övningar där du som deltagare får möjlighet att prova verktygen i praktiken.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som ansvarar för eller driver utvecklingsarbete i din verksamhet och som vill få hållbarhetsarbetet att bli en mer levande del i det dagliga arbetet. Till målgruppen hör exempelvis:

  • Verksamhetsutvecklare
  • Ansvariga och samordnare för kvalitet, miljö, hållbarhet

Vad kursen ger dig

Denna heldagskurs ger dig användbara angreppssätt och verktyg för att göra hållbarhet till en mer integrerad och levande del av er verksamhet. Målet är att du som kursdeltagare bättre ska kunna leda och utveckla hela din verksamhets hållbarhetsarbete – från vision till vardag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Levande hållbarhetsarbete - från vision till vardag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ - Verksamhetsutveckling

Trivector LogiQ AB är ett konsult- och utbildningsföretag inom området processbaserad verksamhetsutveckling. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före våra konkurrenter med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov och stärker deras konkurrenskraft. Vårt angreppssätt...


Läs mer om Trivector LogiQ och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Trivector LogiQ

Vävaregatan 21
222 36 LUND

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Levande hållbarhetsarbete - från vision till vardag!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar