Visa utbildning.se som: Mobil

Utveckla mätsystem för processer

Trivector LogiQ
Kort om utbildningen
3 dagar
12 500 - 13 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-11-24 - Distans
Distans, Göteborg, Lund, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Distans
12 500 SEK
2020-11-24

Kursbeskrivning

Från teori till praktisk användbarhet

"Det som mäts blir gjort", heter det. Det är inte hela sanningen. Ska du få verklig nytta av dina mätningar måste du kunna avgöra både vad som ska mätas, och hur det ska göras.

Kursen utgår från en gedigen teoribas, grundad på mångårig forskning vid Lunds Tekniska Högskola och konsultverksamhet inom processbaserad verksamhetsutveckling.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig främst till processexperter som arbetar operativt med utveckling av processer såsom processledare, projektledare, kvalitetsansvariga, verksamhetsutvecklare och andra som arbetar med processutveckling – permanent eller på projektbasis.

Vad kursen ger dig

Kursen ger dig kunskap i att upprätta ett mätsystem för processer i din egen verksamhet, samt konkreta verktyg, metoder, övergripande principer och synsätt.

Upplägg

Vi använder Teams som plattform för utbildningen. Det kan finnas organisationer som behöver säkra att denna plattform kan användas. Skulle det vara så att du inte kan deltaga vid ett enstaka kursmoment, kommer det att finnas möjlighet att ta del av det efteråt, då alla delar kommer att spelas in.

Tid & plats

Utbildningen är uppdelade i mindre tvåtimmars moduler, med ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen dag 1 och dag 2Mellan passen får deltagarna en övningsuppgift. Kursen avslutas med ett pass på förmiddagen dag 3. 

Dag 1
Del 1

  • 09.00-11.00 Undervisning
  • Uppgift

Del 2

  • 13:00-15:00 Undervisning
  • Arbete med hemuppgift

Dag 2
Del 3

  • 09.00-11.00 Undervisning
  • Uppgift

Del 4

  • 13.00-15.00 Undervisning
  • Arbete med hemuppgift

Dag 3

Del 5

  • 09:00 – 11.00 Undervisning

Erbjudande

Anmäl 4 deltagare - betala för 3.

Anmäl dig 3 månader innan kursstart och få 1000kr i rabatt. 

(Det går ej att kombinera rabatterna.)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utveckla mätsystem för processer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

Kerstin Geppert, Projektsamordare, Malmö Stad
(5)
Positivt med kursen är kunna fördjupa sig vidare i boken, dokumentation i mapp, lyhörd ledare som tar med mycket praxiserfarenhet.
Johanna Dansk/ Malmö Stad
(5)
Väldigt bra engagemang, uppmuntran till reflektion, lyhörd och metodisk kursledare. Mest positivt med kursen för min del var stödet till att sortera och systematisera vägen fram till att se över och implementera nya mätsystem i organisationen.
Vivi, Senior project leader på Sony mobile
(5)
Kursledaren har stor kunskap som pedagogiskt förmedlas. Uppskattar variationen mellan teori och praktik. Glatt och inte byråkratiskt träigt.

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ - Verksamhetsutveckling

Trivector LogiQ AB är ett konsult- och utbildningsföretag inom området processbaserad verksamhetsutveckling. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före våra konkurrenter med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov och stärker deras konkurrenskraft. Vårt angreppssätt...


Läs mer om Trivector LogiQ och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Trivector LogiQ

Vävaregatan 21
222 36 LUND

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utveckla mätsystem för processer från Trivector LogiQ, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 73 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar