Första hjälpen-utbildning inkl HLR

Nästa kurstillfälle
11 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Nästa kurstillfälle
11 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Första hjälpen är den hjälp man ger en skadad eller sjuk person innan professionell personal anländer. Boka din plats på denna livsviktiga utbildning!

I den här kursen får du teoretiska kunskaper, praktiska färdigheter och förmåga att agera i livshotande situationer såsom hjärtstopp, hjärtinfarkt, stroke, okontrollerade blödningar, brännskador eller allergisk chock. Dessa kunskaper kan minska smärta, lidande och vara direkt livräddande för någon i din närhet i väntan på ambulans och akutsjukvård. Det rekommenderas att man deltar i sådana här utbildningar ungefär vartannat år för att hålla uppe kompetensen.

Vi går igenom alla moment för hur du kan bedöma en situation och våga ge korrekt hjälp. Vi blandar teori med att öva praktiskt på dockor på golvet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 december, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Första hjälpen-utbildning inkl HLR, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. En ideell förening grundad av 19 medlems-organisationer inom djur, natur och kulturområdet.Här presenterar vi tjugo utvalda kurser och...

Läs mer om Studiefrämjandet Stockholm Gotland och visa alla utbildningar.

Highlights