Visa utbildning.se som: Mobil

Executive coaching

CoachCompanion
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Executive coaching vänder sig till dig som är chef eller ledare och ser värdet av att utveckla ditt ledarskap. Som ledare påverkar du både din organisation och dina medarbetares prestationer. Du har ansvar för företaget, dina medarbetare och förväntas också ta ansvar för din egna utveckling och karriär.

I dagens föränderliga värld blir chefer ständigt utmanande. Många chefer är ofta ensamma med sina beslut och saknar någon att ventilera sina frågeställningar med. Att bli utmanad och få support av en extern part ger perspektiv, nya insikter och motivation. Executive coaching är en process som tar dig framåt mot önskade mål snabbare än om du arbetar på egen hand.

Varför executive coaching?

Coaching ger effekter på många sätt. Allt från det faktiska ekonomiska resultatet i företaget till hälsa och välmående för både dig och dina medarbetare. Vi utgår från din livssituation i både karriär och privatliv för allting påverkar ditt ledarskap. Executive coaching handlar om tydliga mål och resultat men också om att leva i samklang med sina värderingar för att maximera sin personliga och professionella potential.

Varför CoachCompanion?

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att coacha chefer och ledare på olika nivåer och i olika branscher. Alla våra coacher är kvalitetssäkrade och håller en hög internationell nivå. Vi är stolta över att våra coacher ständigt söker egen utveckling och naturligtvis är alla certifierade av ICF (International Coach Federation).

Vi skräddarsyr en lösning för dig och ditt behov.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive coaching, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Executive coaching!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar