SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

Propellermodellen®: Det hållbara ledarskapet i praktiken- Tilläggsutbildning

CoachCompanion, Distans
Längd
2 dagar
Pris
7 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
2 dagar
Pris
7 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Coachande Ledarskap – Situations anpassat Ledarskap - Självledarskap

Nyckeln till det coachande ledarskapet ligger hos dig – du själv i din ledarroll. Det handlar om ditt synsätt och förhållningssätt till andra och därmed din kommunikation och relation till dina medarbetare. Det finns självfallet många nycklar på nyckelknippan till ett gott ledarskap, men detta är den första och den största. Det unika med CoachCompanions utbildningar i coachande ledarskap är att de har ett holistiskt synsätt och betraktar ledarskapet ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt från tre roller – chef, ledare och coach.

Utbildningen utgår från den så kallade Propellermodellen ® vilken är varumärkesskyddad och CoachCompanions egen. Modellen beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach. I utbildningen får du konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem.

Det hållbara ledarskapet är framtidens ledarskap och innebär att ha tillit till andras potential och förmåga. Med ett coachande och situationsanpassat ledarskap skapar du goda resultat som genom motiverade och självgående medarbetare ger både positiv ekonomisk effekt samt bästa möjliga förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö för dig och dina medarbetare..

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 november, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Varför välja CoachCompanion?

Bli certifierad

Arbetar Internationellt

Eftertraktad utbildning

Målgrupp

Förkrav: För Diplomerade eller certifierade ICF-coacher.

Upplägg

Som alla CoachCompanions utbildningar bygger även denna på upplevelsebaserat lärande. Därför kommer du ges tillfälle att på olika sätt nå både nya insikter och träna på den nödvändiga balansgången mellan de olika egenskaper varje roll behöver. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. En obalanserad propeller gör det motsatta.

Investering

7 000 :- (exklusive moms)

Kursledare

Kursledaren är certifierad ICF-coach 

Examen, diplom m.m.

Intyg

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Propellermodellen®: Det hållbara ledarskapet i praktiken- Tilläggsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Louise Key Hedberg
20 okt 2022
Det Coachande Ledarskapet

Bra genomgång av modellen och mycket bra med övningar och rollspel för ökad förståelse. Utbildaren var kunnig, lugn och professionell. Jag hade helst utfört utbildningen live, i...

Visa mer
5/5
Marie Havemose
19 sep 2022

Tänk att skulle bli så roligt och givande att uppdatera sig efter 15 år som Coach. Fick nya infallsvinklar och verktyg, fick samarbeta med blivande coacher och oj vad givande de...

Visa mer
CoachCompanion
CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...

Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Highlights