Visa utbildning.se som: Mobil

EQ bedömning med återkoppling

CoachCompanion
Kort om utbildningen
3 timmar
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

EQ-bedömning med återkoppling

Din Emotionella Intelligens (förkortas ofta EI) påverkar alla delar av ditt liv. I ditt yrkesliv påverkar din EI mötet med dina kollegor och kunder likväl som överordnade och uppdragsgivare. Det är med din emotionella intelligens du skapar förutsättningar att klara av och hantera utmaningar och olika situationer, olika relationer och inte minst förhållandet till dig själv. Med en större förståelse om dig själv, dina emotionella förmågor och hur du använder dig av dessa gör att du blir mer autentisk och framgångsrik. Få svart på vitt hur emotionellt intelligent du är och hur du kan använda dina nya insikter till att ta nästa steg i din personliga utveckling.

EQ-i 2.0 bedömning

Vi mäter din emotionella intelligens med bedömningsverktyget EQ-i 2.0.

Du gör din EQ bedömning via en webblänk som skickas till dig. Testet innehåller ett antal frågor som besvaras med flervalsalternativ. Tidsåtgången är cirka 20 minuter.

Analys

Ditt EQ-resultat analyseras och blir till en rapport som skickas till dig som underlag till återkopplingen.

Muntlig återkoppling av resultat och analys

Återkoppling av din rapport sker i möte via telefon – eller videosamtal, vilket som du föredrar.

Vi går systematiskt igenom alla delar i rapporten där du ställer dina frågor så du är komfortabel med själva rapporten samt hur du vidare kan använda den för din egen utveckling.

Tid: Att göra bedömningen tar cirka 20 minuter. Återkoppling med analys 2 timmar.

Varför ska jag mäta min emotionella intelligens?

Begreppet EQ (Emotional Quotient) myntades av psykologerna John Mayer och Peter Salovey i början av 1990-talet, men blev känt för en större allmänhet i och med att Daniel Goleman, doktor i psykologi och vetenskaplig journalist på New York Times, började skriva om forskningen i tidningen. 1995 gav Goleman även ut boken ”Känslans Intelligens” som blev en storsäljare världen över. I boken gav Goleman en ny syn på intelligens och visade med sina studier att hög IQ inte nödvändigtvis resulterar i framgång. Istället hade han identifierat andra egenskaper som han menade utmärkte framgångsrika människor; såsom social skicklighet, självkontroll, entusiasm, tålamod, medkänsla och förmåga till självmotivation. Dessutom menade Goleman att dessa egenskaper är något vi kan lära in och utveckla genom livet.

Emotionell Intelligens är alltså det ”nya svarta” inom sjävledarskapsforskningen. Vi läser i princip dagligen listor på de mest önskvärda kompetenserna hos chefer och ledare där EI dyker upp titt som tätt. Vidare så är det enkelt att se att varenda människa borde arbeta med dessa förmågor som definieras inom ramen för EQ (Emotional Quotient) som är det bedömningsvärde som används för att mäta EI.

Vi på Coach Companion erbjuder nu dig en möjlighet att både medvetandegöra samt ge konkreta verktyg för att du ska kunna utveckla din Emotionella Intelligens. Din egen rapport med resultatet för din emotionella intelligens ger dig som coach möjligheten att få en ökad kunskap om hur det påverkar ditt yrkesutövande. Du kommer även se hur ditt resultat visar på förhållandet mellan vissa av dina förmågor. Likväl som en ökad medvetenhet om din emotionella intelligens kan vara avgörande i ditt yrkesliv så är det är lika mycket ett sätt att bygga upp din emotionella styrka som du har nytta av i alla delar av ditt liv.

Bedömningsledare Patrick G Lundeberg är EQ-i2.0 samt EQ360 Certified och ICF Associate Certified Coach (ACC)

Anmäl dig idag och få din återkoppling inom 14 dagar!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs

Investering

Investering

3900 kr exklusive moms (4875 kr inklusive moms)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om EQ bedömning med återkoppling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen EQ bedömning med återkoppling från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera EQ bedömning med återkoppling!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar