Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad Specialist Change Management

BiTA Service Management
Kort om utbildningen
2 dagar
14 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-28 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Certifierad Change Management Specialist

Bli Change Management Specialist

Kursen Certifierad Specialist Change Management vänder sig till dig som vill vidareutveckla dig i din roll inom Change Management.

Den ger dig en djupare förståelse för principerna, och praktisk erfarenhet av att använda praxis (best practice) inom Change Management, hur processen kan införas och styras i en organisation, samt ger dig kunskap och verktyg för att tillämpa den i ditt dagliga arbete. 

Kursen har också till syfte att ge tillräckliga kunskaper för en certifiering till Certified Specialist Change Management.Utbildningen är två dagar lång och varvar teori med olika övningar. Diskussioner, erfarenhetsutbyte och övningar för praktisk tillämpning av processen är viktiga komponenter i kursen. Kursmaterialet är på svenska, med facktermer på engelska. Kursledaren talar svenska.

Kursen är certifieringsgrundande och som avslutning på kursens andra dag har du möjlighet att skriva certifieringsprovet som leder till certifieringen Specialist Change Management. 

Målgrupp

Kursen riktar sig till:

  • Individer som behöver praktiska kunskaper om branschens praxis inom Change Management och hur det kan bidra till att höja kvaliteten på IT-leveransen inom en organisation eller till externa kunder

  • Ansvariga för Change Management eller processägare som skall utveckla processen och utöva styrning och uppföljning av den

  • Övriga med ansvar för ledning och styrning inom IT Service Management som behöver specialkunskaper i detta område

  • Individer som vill utveckla sig själva, och ev. certifiera sig, i sin yrkesroll


Förkunskapskrav: 
Inga särskilda förkunskapskrav för att delta på kursen, även om vi rekommenderar att deltagaren har kunskaper som motsvarar ITIL Foundation-nivå.För att få göra certifieringsprovet för Certified Specialist Change Management, krävs att deltagaren har ett ITIL® Foundation Certificate.

Investering

14 200 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Specialist Change Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BiTA Service Management

BiTA Service Management

BiTA Service Management AB startades 2003. Grundarna var 2 konsulter som arbetat med processer i gränssnittet mellan verksamhet och IT i drygt 10 år. De var också bland de första att anamma ITSM och ITIL som verktyg i detta arbete....


Läs mer om BiTA Service Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BiTA Service Management

Gamla Brogatan 11
111 20 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad Specialist Change Management!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören