Visa utbildning.se som: Mobil

Allt om Juridik är en del av Blendow Group och med över 25 år inom juridikbranschen kan vi garantera högsta kvalitet på alla våra juridiska tjänster. Allt om Juridik erbjuder digitala kurser till företag. Med vår E-Learning ger vi dig en större grundtrygghet inom juridiska frågor, vilket gör att du tydligare vet var och när du kan agera och inom vilka ramar. Du får en bättre förmåga att se varningstecken i tid innan problemet är ett faktum – vilket sparar både tid och pengar för företaget.

Vid beställning av en E-Learningkurs har ditt företag tillgång till kursen i 12 månader. Tillhörande Powerpoint ingår alltid i din beställning. När du gått kursen får du dessutom ett kursintyg.

Varför E-Learning?

  • Du sparar tid!

Din tid är dyrbar. Det är kanske det främsta skälet till att du ska gå våra kurser. Vi ger dig och dina anställda möjlighet att tillgodogöra er av våra kurser var som helst, när som helst och hur många gånger som helst under 12 månader.

  • Du sparar pengar!

Tvister med motparter och myndigheter kan vara mycket kostsamma. Även om du har tillgång till en jurist för konsultation när behov uppstår, finns det mycket pengar att spara genom att agera redan innan tvisten är ett faktum. För att kunna göra detta krävs det att man själv har den kunskap som krävs för att veta när det är dags att dra i bromsen.

”Era digitala utbildningar är enligt mig av väldigt hög kvalité och har hjälpt mig att förbättra det juridiska arbetet på vårt företag. Jag uppskattar dessutom möjligheten att genomföra era kurser flera gånger om jag behöver fräscha upp mina kunskaper igen!”

Bert Boork, VD
Momenta AB

”Tycker det är ett bra komplement som ger mig möjlighet att se avsnitt när jag själv vill, jag kan avbryta om något dyker upp emellan, jag kan backa och ta om när jag själv vill.”

Marie-Louise Moberg Andersen, VD
Servicekuben AB

Visa alla utbildningar med Allt om Juridik

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Allt om Juridik och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Allt om Juridik

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Allt om Juridik, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Allt om Juridik!