Marknadsför dig lagligt

Allt om Juridik, Distans
Längd
Egen takt
Pris
2 490 SEK exkl. moms
Längd
Egen takt
Pris
2 490 SEK exkl. moms
Från 2 490 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Marknadsför dig lagligt

- undvik skadestånd och badwill

Vet du och dina kollegor hur ni får marknadsföra era produkter och tjänster i traditionella kanaler och på internet? Med de nya datareglerna GDPR så kommer även frågan om hur företag och organisationer hanterar sin marknadsföring i fokus. Följer du inte marknadsföringslagen och andra regler som berör marknadsföring kan detta inte bara leda till att företaget drabbas av viten och skadestånd, utan även betydande badwill.

I denna digitala utbildning går vi igenom hur du får förhålla dig till marknadsrättslig lagstiftning. Kursen behandlar marknadsföringslagen, hur du ska hantera bilder, material och citat från andra personer, och hur du får använda personuppgifter – exempelvis vid e-postutskick. Genom att gå den här kursen får du kunskapen för att marknadsföra dig och din verksamhet på ett lagligt och tryggt sätt.

Kurslängd: 61 minuter

Video

Upplägg

Hur går du kursen?

När du beställer får du tillgång till vår utbildningsplattform där du kan gå den digitala kursen – så många gånger du vill under ett helt år!

E-Learning är enkelt, snabbt och fungerar överallt – på din smartphone, surfplatta och dator.

Investering

Vad ingår vid beställning?

Vid beställning får du tillgång till videon samt tillhörande Powerpoint. När du gått kursen får du dessutom ett kursintyg.

Kursledare

Niklas Sandell, tidigare jurist, Groth & Co
Magnus Henning, Jurist & partner, Groth & Co

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Marknadsför dig lagligt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Allt om Juridik
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Allt om Juridik ingår i koncernen Blendow Group och erbjuder rådgivning, digitala utbildningar och stöd som ombud. Våra digitala utbildningar är utformade för att förse företagare med den juridiska kompetens de behöver och stödja deras verksamhet med att hantera juridiska...

Läs mer om Allt om Juridik och visa alla utbildningar.

Highlights