Visa utbildning.se som: Mobil
Addera Hållbar HR AB

Vill du ha ett extra stöd i din organisation, så är Addera Hållbar HR din partner i detta!

Jag hjälper gärna till med det som behöver adderas i din verksamhet, vilket kan vara många olika områden inom HR och coaching utifrån dina specifika behov. Addera Hållbar HR samverkar med andra företag och konsulter vilket gör att erbjudandet blir ännu vidare. Vi samarbetar t ex med Svenska Judoförbundet som genomför projektet ”Alla kan falla” tillsammans med AFA Försäkring.

Addera Hållbar HR är godkända utbildningsanordnare hos AFA Försäkring  i Arbetsmiljöutbildningar som t ex grundläggande arbetsmiljöutbildning eller delar som ”SAM i praktiken”, Arbetsanpassning och rehabilitering, Hälsofrämjande ledarskap, Organisatorisk och social arbetsmiljö mm. Detta innebär att som privat arbetsgivare med kollektivavtal har du möjlighet att få ersättning för utbildningskostnader från AFA försäkring med 50 – 70  procent av kostnaden.

Vår passion är att vara med och göra skillnad, med enkla medel och en grundläggande arbetsmiljöutbildning är en bra början och en grund. Jag som grundare är ACC-certifierad coach, certifierad i rekryteringsverktyget Job Match Talent samt certifierad arbetsmiljöutbildare från Previa. Vårt företag är också stolta medlemmar i Social Venture Network, som är en intresseorganisation som arbetar för att accelera omställningen till en hållbarare värld. Min bakgrund är inom HR där jag arbetat bl a med arbetsmiljöfrågor, rehabilitering samt att främja hälsa i olika projekt.

Visa alla utbildningar med Addera Hållbar HR AB

Utbildningar

Utbildning
Arbetsmiljö Längd Pris Ort Snittbetyg
Grundläggande arbetsmiljöutbildning Flera orter (2)
4,8 (6)
Grundläggande arbetsmiljöutbildning med stöd av AFA försäkring 1 dag Från 3 995 SEK Flera orter (3)
Grundläggande arbetsmiljöutbildning med stöd av AFA försäkring 2 dagar Från 4 995 SEK Flera orter (3)
Skyddsombud
Skyddsombudsutbildning i arbetsmiljö Från 3 885 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Individuell coaching Från 6 995 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Addera Hållbar HR AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Addera Hållbar HR AB

Lilla Nygatan 13
111 28 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Anna Müller, MVB Öst AB
Greta gjorde utbildningen bra och lättförståelig för mig som nytt skyddsombud utan några egentliga kunskaper i detta område. Väldigt skönt att kunna köra den digitalt i liten grupp. Tryggt att få ha Greta som bollplank vid ev uppkommande frågor då hon är en mycket inspirerande och proffsig kursledare som anpassade utbildningen efter oss deltagare.
Kursdeltagare
Har bara positiva saker att säga om kursen. Väl utformat upplägg, tydlighet och bra information. Mån om att hjälpa till och hänvisa en rätt. Helt klart 5 av 5 stjärnor!
Kursdeltagare
På väldigt kort tid lyckades vi uppnå hållbara resultat som jag även kan använda i framtiden och är även bättre rustad för att hantera stress i framtiden.”
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Addera Hållbar HR AB, fyll i dina uppgifter: