Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Adobe för alla

Adobe tillhandahåller användbara verktyg som främjar kreativitet och underlättar det dagliga arbetet i de flesta arbetsområden.

Adobe Photoshop – För dig som arbetar, eller vill arbeta, med bildhantering av alla dess slag. Programmet är användbart i många områden och många arbetsgivare förväntar sig att man har kunskaper i programmet. 

Adobe Illustrator – För dig som är illustratör eller formgivare. Genom att gå en kurs i Illustrator lär du dig få ut din kreativitet i form. Har du tidigare tecknat på papper får du här verktygen till att göra dina illustrationer digitala.

Adobe InDesign – För dig som jobbar med text och bild och vill skapa layouter som fångar ögat! Oavsett om målet är att skapa en enklare inbjudan till en fest eller en bok åt ett förlag är detta det klart bästa verktyget i branschen.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer