Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Vilka produkter inom Adobe-familjen passar dig?

Adobe erbjuder verktyg för alla användare och programmen är både nyttiga i vardagen och i arbetslivet.

Vill du bli, eller redan är, webbdesigner eller fotograf är Adobe Photoshop för dig. Bilder är ibland det som är avgörande för en hemsidas framgång, i en kurs i Photoshop lär du dig att komponera attraktiva bilder med hjälp av ovärderliga verktyg. 

Är du skribent och vill skapa spännande layouter och optimera dina texter för olika medier är Adobe InDesign programmet för dig. I kurser lär du dig strukturera och navigera i ditt dokument och se möjligheter i att framställa en layout med bild och text som fångar mottagarens uppmärksamhet.

Är du formgivare och illustratör och vill ta steget in i den digitala världen så är Adobe Illustrator för dig. I kurser lär du dig bland annat att formge logotyper och bilder för både tryck och webb.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer