Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

HACCP-utbildning

Food Safety
Kort om utbildningen
9 timmar
6 900 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Utbildning inom HACCP och faroanalyser med Food Safety AB

Utbildning inom HACCP och faroanalyser med Food Safety ABVi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med kraven i livsmedelslagen. 

Utbildningen syftar till att ge deltagarna ökad förståelse för HACCP- metodiken för att kunna skapa och underhålla systemet för egenkontroll som krävs enligt Livsmedelslagstiftningen. Utbildningen är nödvändig som i led inför certifieringar som ex IP Livsmedel.

Vill du gå webbaserad utbildning gå in på vår hemsida foodsafety.se

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

HACCP utbildning är en avancerad utbildning i framtagning av faroanalyser och kritiska styrpunkter i en verksamhet.
Utbildningen vänder sig till kvalitetsansvariga i en produktion eller till företagare som har någon form av kvalitetscertifikat. Platschefer, produktionsansvariga, linjeansvariga, driftansvariga för butiker, restauranger är också en given målgrupp. 


Utbildningen kräver förkunskap i grundläggande livsmedelshygien. 

Kursinnehåll

Tillsammans med deltagarna leder vi oss igenom HACCP metodikens grunder och begreppsförklaring. Vi arbetar med konkreta exempel för att deltagarna ska känna igen sig, och på bästa vis kunna tillämpa kunskapen i sin dagliga verksamhet.

Exempel på ämnen som utbildningen innehåller.

  • Lagstiftning EG852/2004 och branchriktlinjer.
  • Egenkontroll och HACCP sju principer.
  • Upprättande av tabeller enligt Codex Alimentarius.
  • Grundläggande förutsättningar för hygienisk matlagning.
  • Genomförande av faroanalyser för en eller flera livsmedel.
  • Utformning av HACCP- plan.
  • Kritiska Styrpunkter (CCP) i köket.
  • Framtagande av rutiner för egenkontroll.
  • Betydelse av dokumentföring, arkivering och uppdateringsrutiner.
  • Processens inverkan på hälsofarorna (avdödning, tillväxt, kontaminering).
  • Mät- och styrmetoder inkl. avvikelsehantering.
  • Verifierings- och valideringsmetoder.

Varje utbildning avslutas med ett personligt intyg.

Upplägg

Utbildningen omfattar en heldag. Deltagarna arbetar med utvald produkt från sin egna verksamhet. 

Tid & plats

Utbildningen genomförs i Food Safety´s utbildningslokal i centrala Stockholm. Det blir en heldag med högt tempo, mycket information varvat med praktiska och konkreta övningar.

Investering

6 900.- exkl moms. Kostnad för mat och fika tillkommer med 300.- för alla måltider under  dagen. (frukost, frukt, lunch, eftermiddagsfika, godis)

Mat & logi

All mat och måltider under dagen ombesörjs av Food Safety AB. Lunch äter vi ute på en av Vasastans populära restauranger. 

Kursledare

Lydia Banderby                            

  • Kvalitetsrevisor för livsmedelsindustri/ Livsmedelskonsult. ISO 22000, FSSC 22000 & IP Livsmedel
  • Veterinär med arbetsområden över hela Sverige och EU. 
  • Utbildare steg 1 till 6
  • Specialiserad: Alla livsmedelsindustrier: kött, fisk, bageri, restaurang, grossister, import, export av livsmedel, gårdsproduktion m m .

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen erhåller deltagarna individuella diplom

Sagt om oss:

”Food Safety är professionella och kunniga” Fabrique Stenugnsbageri, David Zetterström

”Food Safety är en trygghet för företaget!” JR Fenix Food Trade, Jan Anntilla, VD

”Vi får kompetens och hjälp när än vi ringer. Vi känner oss trygga med Food Safety eftersom våra högkvalitativa produkter kräver mycket noggrann hantering. En trygg produkt är alltid bra för konsumenten och för oss är konsumenten det viktigaste.” Nibble Gårdsgris, Sven Erik Johansson.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HACCP-utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Food Safety

Food Safety

Dagligen njuter ca två miljoner svenskar och européer av mat och dryck där vi tillsammans med våra kunder säkrat dess kvalitet. Genom åren har vi utbildad närmare 16 000 medarbetare i egenkontroll och god livsmedelshygien. Food Safety AB har funnits...


Läs mer om Food Safety och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Food Safety

Medevigatan 2
11361 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen HACCP-utbildning från Food Safety, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera HACCP-utbildning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar