GoodHabitz SE

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Om arrangören

GoodHabitz SE

Gör personlig utveckling till en god vana

Är du på jakt efter det bästa sättet att hjälpa dina medarbetare med sin personliga utveckling? Då har du kommit rätt! Vi kan på rak arm räkna upp sex saker som gör GoodHabitz till den perfekta lösningen för din organisation. Läs vidare så förstår du varför.

Om det är roligt ökar vår inre motivation

Hos GoodHabitz tycker vi att det ska vara roligt att lära sig nya saker. Därför är det huvudingrediensen i alla våra onlinekurser. Det är så vi motiverar dina medarbetare att fortsätta jobba med sin personliga utveckling – helt på eget initiativ.

Lär dig som du vill på ett effektivt sätt

Alla lär sig på sitt eget sätt. Genom att integrera mer än 25 olika inlärningsmetoder i våra onlinekurser har vi tagit hänsyn till varje stil och smak. För när du lär dig på ett sätt som verkligen passar dig blir det lättare att komma ihåg informationen och du kommer omedelbart att vilja använda dig av dina nya kunskaper – för att inte tala om att lära dig ännu mer!

E-lärande finns i vårt DNA

Digitala utbildningar är en del av GoodHabitz DNA. Våra högkvalitativa kurser är internt framtagna efter vår unika inlärningsmodell. Med våra kurser vill vi göra det möjligt för alla att lära sig, oavsett på vilken nivå i organisationen man befinner sig.

Vi gör lärandet till en vana

Så klart vill du att alla inom din organisation ska kunna vidareutvecklas. Och vi håller med! Men vi vet också att en del behöver en knuff i rätt riktning. Med hjälp av vår unika metod, våra coacher och flera praktiska verktyg samarbetar vi med dig för att säkerställa att alla dina medarbetare börjar lära sig på nolltid.

Ett nytt perspektiv på lärande

Den vanliga vägen leder sällan till nya äventyr. Kalla det envist eller modigt – men vi är övertygade om att detta gör e-lärande både roligare och effektivare. Inget tråkigt innehåll. Inga obligatoriska uppgifter. Inget annat än inspirerande onlinekurser för alla personligheter.

Obegränsad tillgång till ett fast och lågt pris

För ett fast pris får alla medarbetare i din organisation obegränsad tillgång till alla kurser. Inget finstilt. Hos GoodHabitz ingår alla extratjänster, som coaching och tillgång till olika innovativa verktyg, utan några extra kostnader!

Våra kurser

Varje kurs i vårt bibliotek har skapats i vår studio av oss på GoodHabitz. Vår interna medieproduktionsbyrå arbetar med att skapa nya och förbättra våra befintliga kurser dag ut och dag in. Vi har kurser i mjuka kompetenser, det är kurser inom t.ex. personlig utveckling, ledarskap, kommunikation och projektledning.

Visa alla utbildningar med GoodHabitz SE

Utbildningar

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med GoodHabitz SE och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

GoodHabitz SE

Norrlandsgatan 10
111 43 Stockholm

Highlights