Microsoft 365 program och appar i yrket

Moderskeppet, Distans
Längd
Egen takt
Pris
4 240,57 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta nu! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
4 240,57 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta nu! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Din arbetstid kan användas bättre när du kan programmen. 

Programmen i Microsoft 365 är många och ger med oändliga möjligheter. Rapporter, presentationer, videomöten, projektplanering, budgetar och mycket mer som du vill kunna utföra med säkerhet och finess.

Vi hjälper dig att ta kontroll över programsviten som helhet och de enskilda programmen. Du får tillgång till ett paket med onlinekurser som ger dig flexibilitet i ditt lärande.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta nu!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Målgrupp

Vårt kurspaket är för dig som använder Microsoft 365 i yrket och vill briljera på ditt jobb. Bland våra kursdeltagare finns exempelvis kommunikatörer, projektledare och småföretagare.

Kursinnehåll

I kurspaketet får du tillgång till ett brett utbud av utbildningsmaterial i Microsoft 365 programvaror. Totalt ca 50 kurser som är mellan en till två timmar styck.

Lär det du behöver, när du behöver det. Plocka ihop en egen studieplan, eller ta hjälp av vår customer success för att designa en skräddarsydd kursplan.

Exempel på kurser i paketet:

 • Word från början
 • Jobba smart i Word
 • Kom igång med Excel
 • Privottabeller i Excel
 • PowerPoint från början
 • Animeringar i PowerPoint
 • OneNote från början
 • Microsoft Teams från början
 • Microsoft 365 från början
 • Projektplanering med Planner
 • Outlook från början

Upplägg

Du lär dig det du behöver, när du behöver det. Varje enskild onlinekurs är ett läromedel, effektivt uppdelat i kapitel och avsnitt. Du anpassar lärandet så att det passar dig, se hela kurser eller använd dem som uppslagsverk när du kör fast. 

När du köper kursen ingår medlemskap på Moderskeppet och utöver kursmaterial i Microsoft 365 hundratals kurser i andra ämnen.

Pausa, spola, se om

Det är skönt att lära sig i egen takt. Vi ser till att det är ett aktivt lärande där vi utmanar och uppmuntrar dig att prova och utföra. Du ska känna att du ständigt förbättrar dig.

Kursledare

I kurserna möter du ett flertal lärare. De ämnesexperter som utvecklat kurserna i samarbete med en pedagogisk coach. Du möter bland annat:

Angelica Rydelius: Idag lärare och coach på Moderskeppet. Tidigare 24 års erfarenhet som konsult inom Microsoft-produkter. 

Anneli Karlsson: Analytikern som nästan blir provocerad av komplexa och tråkiga rapporter. Information som är viktig förtjänar att presenteras på ett sätt som väcker intresse.

Peter Zier: IT-utbildare med mångårig erfarenhet av att föreläsa och utbilda inom programvaror och digitala system. 

Göran Husman: Pedagogisk IT-nörd med lång erfarenhet inom Microsofts produkter. Han har skrivit böcker och hållit fler kurser än han kan minnas.

Emma Busk Winquist: Kommunikatör med bred kompetens som älskar att lära sig nytt och sprida sina kunskaper till andra.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Microsoft 365 program och appar i yrket, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Eva Bergengren
20 jun 2023

Kom igång med Excel gjorde precis det jobbet. Jag kom igång! Tack för denna genomgång som visar hur jag kan få kontroll över designen och förstå det grundläggande innan det är d...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
20 jun 2023

Kom igång med Excel var bra upplagd och lätt att gå tillbaka och repetera.

5/5
Jessica Skavö
20 jun 2023

PowerPoint från början är som alla Moderskeppets kurser, väldigt pedagogisk, tydlig och leder till att man vill fördjupa sig ännu mer i ämnet. Tusen tack för en jättebra kurs!

Moderskeppet
Järnvägsgatan 3
553 15 Jönköping

Välkommen till Moderskeppet för företag! 

Moderskeppet lär dig jobbets alla program, appar och teknik. Med vår varma pedagogik i hundratals onlinekurser. Alltid tillgängligt när du vill och behöver lära. Pandemin gjorde allt digitalt, långt innan vi var redo. Tekniska kunskaper på jobbet blev viktigare än...

Läs mer om Moderskeppet och visa alla utbildningar.

Highlights