Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Komplett Office-utbildning: Från Nybörjare till Proffs!

Längd
60 timmar - Läs i egen takt
Pris
3 992 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
60 timmar - Läs i egen takt
Pris
3 992 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 3 992 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Komplett Office-paket: Från Nybörjare till Proffs

Komplett Office-utbildning: Från Nybörjare till Proffs!

Välkommen till en heltäckande upplevelse med Microsoft Office som erbjuder dig en sömlös resa från grunderna till avancerad användning av Office, som omfattar Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote och Outlook i ett enda, sammanhängande kurspaket.

Från start introduceras du till Office-programmens essentiella grunder, där vi metodiskt guidar dig genom varje applikation. Du får en fast grund att stå på, vilket naturligtvis övergår till nästa fas av din utbildning. Denna introduktion är idealisk för dig som är ny till Office eller önskar stärka dina basala kunskaper.

Efter att du fått en solid grund, går vi vidare in fördjupade delen, där du får utforska och utnyttja varje programs fullständiga kapacitet. I denna fas lär du dig avancerade tekniker och funktioner som förvandlar dig till en expertanvändare av Office, redo att hantera alla typer av projekt med ökad produktivitet och självsäkerhet.

Detta sammanhängande utbildningspaket är designat för att göra dig till en komplett och kompetent användare av Office-programmen, oavsett din nuvarande nivå eller yrkesroll. Investera i vårt heltäckande Office-program idag och låt oss vara din guide genom varje steg på din resa mot att bli en mästare på Microsoft Office!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Målgrupp

Vår Office-kurs är utformad för att passa en bred målgrupp, oavsett ålder, yrkeserfarenhet eller bransch. Kursen riktar sig till alla som vill lära sig att använda Microsoft Office-programmen på ett effektivt sätt, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren användare som vill finslipa dina befintliga färdigheter.

Om du är en student som behöver lära sig att använda Office-programmen för att skapa skolprojekt och rapporter, kommer den här kursen att ge dig de grundläggande färdigheterna och teknikerna du behöver för att bli en expert.

Om du är egenföretagare eller arbetar i en mindre organisation kan du lära dig hur man använder Office-programmen för att effektivt hantera din verksamhet och öka produktiviteten. Kursen ger dig de verktyg och tekniker du behöver för att hantera dina dokument, hantera dina kalkylblad och skapa professionella presentationer för dina kunder.

Om du arbetar i en större organisation kommer du att lära dig hur man använder Office-programmen för att samarbeta med kollegor och öka produktiviteten. Du kommer att lära dig hur man använder Teams för att hålla möten och kommunicera med ditt team, hur man använder Outlook för att hantera din e-post och kalender, och hur man använder OneNote för att organisera dina anteckningar.

Kort sagt, oavsett om du är en student, egenföretagare eller arbetar i en större organisation, kommer vår Office-kurs att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och öka din produktivitet när du använder Microsoft Office-programmen.

Kursinnehåll

 • Grundläggande ordbehandling i Microsoft Word
 • Grundläggande kalkyler och kalkylblad i Microsoft Excel
 • Bygg presentationer i Microsoft PowerPoint
 • Samarbeta online med Microsoft Teams
 • Anteckningar och projekt i Microsoft OneNote
 • E-post och kalender i Microsoft Outlook
 • Ordbehandling i Microsoft Word
 • Kalkyler och kalkylblad i Microsoft Excel
 • Bygg presentationer i Microsoft PowerPoint
 • Samarbeta online med Microsoft Teams
 • Anteckningar och projekt i Microsoft OneNote
 • E-post och kalender i Microsoft Outlook

Upplägg

1 termin deltid/ 60 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 60 studietimmar för att slutföra de moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet.

Utbildningen är fördelad på 6 lektioner grundläggande utbildning där ni tar del av de viktigaste kunskaperna som krävs för att använda programmen i Microsoft-paketet. Varje lektion är mellan 3 och 6 avsnitt på 2 till 10 minuter speltid per avsnitt. Därefter följer fördjupning i samtliga lektioner.

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.

Investering

Denna utbildning är inte CSN-berättigad.

Pris: 3992 kr ex moms

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.

Ångerrätt 14 dagar gäller.

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura.

Kursledare

Linus Rudbeck

Linus kombinerar sin rika erfarenhet från utvecklingsprojekt och konsultarbete med en genuin entusiasm för undervisning i programmering. Hans förmåga att göra komplicerade ämnen begripliga och intressanta visar på hans exceptionella pedagogiska talang. Linus utbildar även inom Microsoft Office, molnmiljöer och digitalisering, där han med värme och engagemang guidar sina studenter genom läranderesan. Linus passion för att dela sin kunskap gör honom till en inspirerande mentor för alla som vill utforska utveckling och digital kompetens på ett mänskligt och tillgängligt sätt.


Linus

Examen, diplom m.m.

Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov.

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov. Diplomering och certifiering sker helt på distans, på tider som passar dina förutsättningar.

Detta diplom erbjuder flera praktiska fördelar:

Karriärfördelar: Diplomet visar för arbetsgivare att du har specifika kunskaper och kompetenser, vilket kan underlätta för jobbsökande eller karriärutveckling.

Kompetensbevis: Det fungerar som ett bevis på din förmåga att fullfölja och lyckas med utmanande uppgifter, vilket kan öka din attraktivitet på arbetsmarknaden.

Personlig utveckling: Fullbordandet av utbildningen och mottagandet av ett diplom kan också stärka ditt självförtroende i din professionella förmåga.

Nätverksmöjligheter: Utbildningen kan ha gett möjligheter till nätverksbyggande med lärare och andra studenter, vilka kan vara värdefulla kontakter i framtiden.

Att ta emot ett diplom efter din utbildning är ett konkret sätt att visa för dig själv och andra att du har uppnått en viss nivå av expertis inom ditt område.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Komplett Office-utbildning: Från Nybörjare till Proffs!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Björn
21 maj 2024

Bra baskunskaper som kommer till användning i arbetet. Jag gick en liknande utbildning för en massa år sen genom mitt gymnasium, men det var väldigt bra med en uppdatering på så...

Visa mer
5/5
Jörgen
29 apr 2024

Jag tycker allt har varit bra. Bra start efter sjukskrivning

4/5
Fredrik
11 apr 2024

Bra kurs för nybörjare. Bra beskrivningar i filmerna

Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Utbildningarna har skapats i samarbete med Keystone Production. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig...

Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

Highlights