Visa utbildning.se som: Mobil

Programmerare - Grundläggande programmering

Distansakademin i Sverige
Kort om utbildningen
80 timmar (läs i egen takt).
7 960 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När du vill - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Grundläggande programmering

Kursbeskrivning

Lär dig grundläggande programmering

I denna kursen kommer du få lära dig grunderna som krävs för att kunna utveckla spel, webbsidor eller appar. Vi går igenom C#, som bland annat används i Spelmotorn Unity, men också html, css och Javascript, som används för att bygga webbsidor.

När du är klar med kursen kommer du kunna grunderna som krävs för att bygga enkla webbapplikationer och kan enkelt utbilda dig vidare genom exempelvis praktik eller eget arbete.

Skicka in en intresseanmälan på den här utbildningen och du får möjlighet att prova första lektionen gratis!

Video

   

Målgrupp

Har du intresse av en karriär inom spel- webb. eller app-utveckling? Då är denna kursen för dig!

Kursen riktar sig till de som har intresse av att lära sig programmering eller vill testa om programmering är någonting för dem.

Kursinnehåll

När ni gjort klart utbildningen kommer ni ha alla kunskaper som krävs för att bygga enkla webbapplikationer. 

Efter genomförd utbildning kommer du få ökad kunskap om och även kunna praktisera:

Grundläggande programmering i C#

 • Variabler
 • If-satser
 • Villkor
 • Loopar
 • Input & Output
 • Kodstruktur & kommentare

Grundläggande webbutveckling

 • HTML
 • CSS
 • Javascript

Fördjupning i programmering i C#

 • Funktioner
 • Objekt & klasser
 • Listor
 • Felsökning & debugging
 • Felhantering

Webbutveckling med C#

 • Projekttypen MVC
 • Kombinera HTML, CSS & Javascript

  Databaser

  • MongoDB
  • Spara, hämta, och visa data från användare

  Upplägg

  1 termin deltid/ 80 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 80 studietimmar för att slutföra de drygt 100 moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldrarledighet.

  Utbildningen är fördelad på 10 lektioner som täcker de mest centrala delarna av grundläggande programmering och webbutveckling. Tanken är att videoavsnitten varvas med praktiska uppgifter efter varje avsnitt. Videoavsnitten är tänkt som en röd tråd som leder dig genom alla tio lektionerna.

  Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.

  Investering

  Kursavgiften för Programmerare - Grundläggande programmering är 9 950 kr inkl. moms (7 960 kr exkl moms). Betalning sker mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalning på 12 eller 24 månader. Fakturering sker kvartalsvis. Ångerrätt 14 dagar gäller självklart.

  Kursledare

  Linus Rudbeck

  Linus har studerat IT-säkerhet, och programmering i tre år och läst fyra år mjukvaruutveckling på Högskolan. Linus jobbar med programmering och utbildning på heltid och har grundat Distansakademin.

  Linus har jobbat som utvecklare och levererat projekt direkt till kunder, men även jobbat som konsult och suttit på kundens kontor, varit en del av deras team, och utvecklat deras projekt.

  Idag jobbar Linus främst med utbildning och brinner verkligen för att lära ut programmering.

  Examen, diplom m.m.

  Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov.

  Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov.

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret för att få mer information om Programmerare - Grundläggande programmering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

  Recensioner

  Snittbetyg: 5

  Baseras på 1 recensioner.

  Petra Öster
  Kursen kändes som en bra och ganska omfattande introduktion till programmering. Den täckte flera områden som HTML,CSS, Java Script och C#. Det gör det lättare att på egen hand fördjupa sig i de områden man vill efteråt. Väldigt pedagogisk och sympatisk lärare!

  Distansakademin i Sverige

  Utbilda dig med Distansakademin

  Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...


  Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

  Kontaktuppgifter

  Distansakademin i Sverige

  BAGARENS VÄG 4
  567 32 vaggeryd

   Visa telefonnummer

  Recensioner
  Kursrecensioner
  (5,0)
  Baseras på 1 recensioner.
  Läs recensioner
  Arrangörsrecensioner
  (5,0)
  Baseras på 1 recensioner.
  Alla recensioner för arrangören
  Intresseanmälan

  För att få mer information om utbildningen Programmerare - Grundläggande programmering från Distansakademin i Sverige , fyll i dina uppgifter: