26 jan 2023

8 utbildningar som gör dig mer produktiv

Vill du ha en mer produktiv vardag? Boka en utbildning för att utveckla och effektivisera ditt liv! Vi lyfter 8 utbildningarna inom flera olika ämnen för att du ska hitta den som passar just dig. 

För att ha en effektiv vardag är det viktigt att hantera sin stress. Boka en utbildning inom personlig effektivitet och utveckling för att hitta fokus och glädje i vardagen, vilket leder till ökad produktivitet. 

Hälsa är en viktigt faktor för en stabil och produktiv vardag. Fysisk aktivitet är inte bara positivt för kroppen, utan även för sinnet! Kurser inom mental träning och mindfulness ger dig förutsättningarna att hitta ett inre lugn och hantera påfrestande tankar. 

Är det kanske tekniken som saktar ner dig i vardagen? Boka en kurs inom IT & Microsoft Office och lär dig hur du sorterar och hanterar data på ett effektivt sätt. 

Senast uppdaterad: 26 jan 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-04-12

Effektivare arbetsdagar med Pomodoro-tekniken

Brottas du med hur du ska ska hantera din tid och att hinna med allt du vill få gjort under en dag? Yttre faktorer som mail, sms och notiser är ständiga distraktioner som stjäl din effektivitet. Lär dig hur du kan optimera effektiviteten med den populära Pomodoro-tekniken! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-10-10

MBA-stipendiaten Lovisa Case vill knyta ihop forskning och affär

Bland 1050 sökande blev Lovisa Case vinnaren av årets MBA-stipendium och i januari börjar hon sin resa som MBA student. Stipendiet ges ut tillsammans med utbildning.se, Handelshögskolan och Dagens industri med ett värde av 495 000 kr.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-02-09

Upskill & reskill: framtidssäkra dina kompetenser

Hälften av all personal kommer att behöva kompetensutveckling eller omskolning redan 2022. Företag och individer bär ett stort ansvar för att uppdatera och utveckla nya kunskaper. Lär de dig kvaliteter som är nödvändiga för att du ska kunna anpassa dig i ett föränderligt landskap!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!