Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

socialt arbete

5 utbildningar för dig som jobbar inom socialt arbete

Söker du kompetensutveckling inom socialt arbete? Nedan listar vi olika utbildningar för dig som vill arbeta inom socialt arbete och specialisera dig inom ett område.

Socialt arbete är ett samlingsbegrepp för flera olika inriktningar, överlag handlar det om att du arbetar tillsammans med människor och hjälper dem på något sätt i deras vardag. 

Som specialpedagog hjälper du människor att uppnå sina personliga mål. En utbildning inom  socialrätt ger dig verktygen för att arbeta med hur relevant lagstiftning ska efterlevas och som ungdomskonsulent hjälper du en yngre målgrupp med deras vardagliga utmaningar. Se hela listan nedan.

Lista: 5 utbildningar för dig som jobbar inom socialt arbete

Senast uppdaterad: 11 nov 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-11-14

Pink Programming är redo för framtiden

utbildning.se har intervjuat Pink Programmings Alice Larson. Alice berättar om sitt uppdrag som verksamhetsledare och om organisationen i övrigt. Vi hann också med att prata lite om framtiden och hur Pink Programming jobbar för att hjälpa kvinnor närma sig programmeringsyrket.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-05-29

Topp 15: hetaste kompetenserna för jurister 2019

Sommaren ligger runt hörnet men vi kör på ända in i det sista! Vi på utbildning.se har gått igenom 112 annonser för jurister, domare och advokater där vi strävar efter att ge dig de 15 mest framträdande egenskaperna för jurister 2019.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-24

Topp 20: hetaste kompetenserna för chefer 2020

Är du chef eller någon som funderar på söka en chefstjänst? Se hit! Vi på utbildning.se har på nytt granskat nuvarande platsannonser för chefer och verksamhetsledare, och sammanställt en topplista över 2020:s mest önskvärda kompetenser för chefer!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!