Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

5 utbildningar för dig som jobbar inom socialt arbete

Söker du kompetensutveckling inom socialt arbete? Nedan listar vi olika utbildningar för dig som vill arbeta inom socialt arbete och specialisera dig inom ett område.

socialt arbete

Socialt arbete är ett samlingsbegrepp för flera olika inriktningar. Överlag handlar det om att du arbetar tillsammans med människor och hjälper dem på något sätt i deras vardag. 

Som specialpedagog hjälper du människor att uppnå sina personliga mål. En utbildning inom socialrätt ger dig verktygen för att arbeta med hur relevant lagstiftning ska efterlevas och som ungdomskonsulent hjälper du en yngre målgrupp med deras vardagliga utmaningar. Se hela listan nedan.

Lista: 5 utbildningar för dig som jobbar inom socialt arbete

Max Jacobsson

Max Jacobsson

Site Manager (Visa mer)
Max arbetar som Site Manager på utbildning.se med målet att hjälpa människor hitta rätt kompetensutveckling. Han kommer från Stockholm och har avlagt en kandidatexamen i Strategisk kommunikation från Umeå universitet. Max genomförde sin praktik på Keystone Education Group som senare ledde till anställning som Client Content Coordinator för att sedan kliva upp som Site Manager. Max skriver artiklar på utbildning.se som hjälper både utbildningsarrangörer och potentiella kursdeltagare. Du hittar ofta Max som trendspaningsexpert i artikelserien Heta kompetenser eller som skribent på inspirerande och informativa artiklar om kompetensutveckling. (Mindre)

Om

Max arbetar som Site Manager på utbildning.se med målet att hjälpa människor hitta rätt kompetensutveckling. Han kommer från Stockholm och har avlagt en kandidatexamen i Strategisk kommunikation från Umeå universitet. Max genomförde sin praktik på Keystone Education Group som senare ledde till anställning som Client Content Coordinator för att sedan kliva upp som Site Manager. Max skriver artiklar på utbildning.se som hjälper både utbildningsarrangörer och potentiella kursdeltagare. Du hittar ofta Max som trendspaningsexpert i artikelserien Heta kompetenser eller som skribent på inspirerande och informativa artiklar om kompetensutveckling.

Annonser