Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

10 utbildningar som gör dig till en bättre ledare

Kvinnlig chef i kontorsmiljö

Jobbar du som chef eller projektledare och vill utveckla ditt ledarskap? Eller har du siktet inställt på en framtida ledarposition? Då borde du spana in den här listan på utbildningar som gör dig till en bättre ledare!

Som ledare bär du ett stort ansvar och ställs konstant inför olika utmaningar. Att bli en riktigt bra ledare kräver arbete. Problemlösning, konflikthantering, förhandlingsteknik och kommunikationsförmåga är viktiga kompetenser för att lyckas som ledare och chef. Din egen självkänsla och självmedvetenhet är också komponenter som påverkar ditt ledarskap. 

Här hittar du tio utbildningar som hjälper dig att utveckla och förbättra ditt ledarskap, så att du kan hjälpa andra att nå sin fulla potential och ta ditt team till nästa nivå. Läs mer om utbildningarna nedan och tillåt dig själv bli den bästa ledaren du kan vara!

Senast uppdaterad: 28 apr 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2017-01-26

Populäraste ledarskapsutbildningarna i Sverige 2016

Att utveckla sitt ledarskap och hitta sätt att stärka sig i sin ledarroll är fortsatt populärt. Statistik från närmare 1 miljon besökare under 2016 visar att ledarskapsutbildningar alltjämt är hett. Intresset är stort både bland erfarna ledare och bland personer som befinner sig i en ledarposition men som inte har en formell chefsroll.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-03-24

Topp 20: hetaste kompetenserna för chefer 2021

Vilka kompetenser bör en framgångsrik chef ha för att leda sin verksamhet i rätt riktning och få den att blomstra? En chef ses ofta som spindeln i nätet och det finns många fördelar med uppnå en chefsposition. Du får bland annat en prestigefull titel, högre lön och mandat att fatta beslut och påverka din verksamhet.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-30

Så samarbetar du med kollegor du inte gillar – 6 tips 

De gör dig galen. Ändå är du tvungen att samarbeta med dem. Kollegorna som får dig att vilja slita ditt hår och gå långa omvägar för att slippa mötas i korridoren. Går det  verkligen att samarbeta väl med någon man har riktigt svårt för? Definitivt! Här är sex hjälpsamma tips för att göra din arbetsdag mindre frustrerande. 

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!