Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Pedagogik och ledarskapet i klassrummet - Klass 9 A finns överallt

NET Nils-Eric Tedgård
Kort om utbildningen
1 tillfälle
595 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Malmö

Kursbeskrivning

Samtalsmetodik för skolan

Samtalet är ett av lärarens viktigaste verktyg. Ändå upplever många lärare att de fått väldigt bristfällig utbildning på området.

På kursen får du en ordentlig genomgång med metoder och verktyg för samtalet och några grundläggande metoder som du snabbt kan börja tillämpa. Här finns ett fokus på det svåraste i samtalet – konsten att lyssna.

Öppen föreläsning

Torsdagen den 3:e september 2020.
Tid: 16: 00 – 19:30

Plats: Stockholm, Elite Palace Hotel Sankt Eriksgatan 115

Kostnad;1995 kr + moms

Fika: Ingår

Erbjudande: Gå fem och betala för fyra.

Kursledare

Kursledare är Nils-Eric Tedgård är leg psykolog och har föreläst och utbildat mot skola och näringsliv i över tjugo år. Hans huvudämne är ”Samtalsmetodik för skolan” och han har gett ut böcker om ”Kosten att lyssna” och ”Utvecklingssamtalet i skola” på Liber förlag.

Han utbildar också om ”Ledarskapet i klassrummet”, ”Omsätt Hattie i praktiken”, ”Ömsesidig respekt och ordning i skolan”, Stresshantering för lärare genom ACT - Acceptance and Commitment Trainig, och han debatterat skolan i SvD och DN och SR P1, mm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Pedagogik och ledarskapet i klassrummet - Klass 9 A finns överallt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pedagogik och ledarskapet i klassrummet - Klass 9 A finns överallt!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar