Inga recensioner än

Proffsigt bemötande och bra service

Kunskapsgruppen, i Göteborg (+3 orter)
Längd
1 dag
Pris
4 990 - 5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 oktober, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
4 990 - 5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 oktober, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 4 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Proffsigt bemötande och bra service

Bli ännu bättre på bra bemötande av kunder och besökare

Inte för att du inte redan är ett proffs på det gör. Utan för att få ny inspiration och en boost i vardagen. För visst är det så att det är lätt att bara köra på i gamla hjulspår? Och göra som man alltid har gjort. Men ibland behöver man lyfta blicken och skaffa ny kunskap och inspiration. Annars blir arbetet lätt en tråkig rutin, och det kan spilla över på besökarna.

För dig som måste vara både skådespelare, förhandlare och ambassadör

Det här är kursen för dig som i din yrkesroll möter människor som är glada, rasande, tacksamma, besvikna och allt däremellan och lite till. Oavsett om du kallar de du möter för kunder, besökare, patienter, elever, låntagare eller något annat så är ditt bemötande avgörande för hur personen kommer att uppfatta er verksamhet. På så sätt är din roll väldigt viktig. Och inte alltid lätt. Du måste kunna variera mellan att vara pedagog, skådespelare, förhandlare, säljare och organisationens ambassadör på en och samma gång! Under utbildningen kommer du att få lära dig hur du kan bli bättre på alla de här bitarna. Så att till och med de mest missnöjda och besvärliga ”kunderna”, förutom att bli nöjda, också blir verksamhetens beundrare!

Ta inte bara hand om andra – ta hand om dig själv också

Kursens sista pass handlar om något som är minst lika viktigt som att ta hand om besökarna. Att du tar hand om dig själv. Här kommer du att lära dig hur du skapar balans och välmående så att du orkar ge bra service till andra.

DETTA BLIR KUL!

Och vet du va? Det kommer att bli en lustfylld dag där du kan fylla på batterierna, träffa likasinnade från andra verksamheter och få nya idéer och ny input. Bra både för dig och din arbetsgivare!

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

18 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

18 oktober, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

14 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Kunskapsgruppen?

98% rekommenderar

Finns i 28 städer och online

Centralt läge

Målgrupp

Kursen passar dig som jobbar i:

Receptionen, i kundtjänst, på biblioteket, på vårdcentralen, tandläkarmottagningen, badhuset, skolan eller i en butik m.m.

Upplägg

Därför är kursen bra för dig

  • Här får du kunskap och inspiration till att bli ännu bättre i din yrkesroll när det gäller att bemöta externa kontakter.
  • Du kommer att ha roligt. Evas utbildningar är lustfyllda och är du som folk flest kommer du att skratta och ha trevligt. Och det är väl inte fel det heller?

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Proffsigt bemötande och bra service, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Kunskapsgruppen
Göteborg

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...

Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Highlights