Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Recensioner av Karolinska Institutet Uppdragsutbildning

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 190 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
14 feb 2024

Bra upplägg och mycket kunskap.

4/5
Kursdeltagare
14 feb 2024

Kommer ha stor nytta av kunskaperna i mötet med transpersoner som genomgår utredning. I synnerhet delarna som innehöll mer detaljerad
information kring hormonbehandling, kirurg...

Visa mer
4/5
Kursdeltagare
08 feb 2024

Jag känner att jag fått mycket ny input både teoretiskt bakom Skolkontakt och även nya sätt att tänka och ingångsvinklar. Tycker att böckerna
med med övningar och upplägg är ka...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
06 feb 2024

Intressant och bra utbildning

4/5
Kursdeltagare
06 feb 2024

Man får mycket på relativt kort tid

5/5
Kursdeltagare
31 jan 2024

Mkt trevliga och kompetenta pedagoger med ett motiverande förhållningssätt!!

5/5
Kursdeltagare
24 jan 2024

Otroligt bra kurs! Jag önskar att kursen hade fortsatt under våren också, känner att jag har väldigt mycket mer att lära mig.

5/5
Kursdeltagare
24 jan 2024

Pedagogiskt upplägg med uppgifter i stigande svårighetsgrad för att lära oss Canvas upplägg med inlämningar. Mycket bra föreläsningar och
kursträffar med bra innehåll. Bra att ...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
23 jan 2024

Jag tyckte kursen var jättebra. Den teoretiska delen med föreläsningar och praktiska rollspel samt era videoinspelningar

5/5
Kursdeltagare
23 jan 2024

GÅ DEN HÄR KURSEN som du kommer ha med dig i bakhuvudet i resten av din kliniska karriär. Särskilt om du är nykläckt KBT:are och vill vässa
dina kunskaper och få förståelse för ...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

Lärorikt att lära sig mer om hur man kan använda mikroskopet i sitt yrkesutövande.

4/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

De praktiska passen på plats i Stockholm där vi tränade på att undersöka i mikroskop och på varandra var väldigt bra. Tycker också alla föreläsningar har varit bra.

5/5
Kursdeltagare
07 dec 2023

Man blir mer trygg i sig själv när det gäller att ställa frågor kring måendet Psykiska/fysiska hos medmänniskor. Tydlig manual som gör att
man kan hålla utbildningar med person...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
07 dec 2023

Superduktiga kursledare! Roligt med nytt upplägg som jag aldrig gjort, att själv vara utbildare till mina kurskamrater med så kort varsel. Helt
underbart! Har bara massor av ro...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
07 dec 2023

Väldigt bra och genomtänkt kurs med bra material.

5/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Väldigt bra! Alltid tillgängliga och enkelt att förstå allt. Är särskild nöjd med det förberedande arbetet som jag gjorde inför kursen, tester och skriva fallet.

4/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Mycket bra föreläsare, bra att kursen sträckte sig över tid så att man fick tid att reflektera över innehållet.

4/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Varierat och bra kvalitet på föreläsningar

5/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Inte enkelt att prata om Våld i nära relationer. Ni har gjort en fantastisk bra jobb

4/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Det har varit en intressant studietid, då jag har kunnat knyta det jag lärt mig till verkliga situationer i mitt arbete både med barn och vuxna

4/5
Kursdeltagare
05 dec 2023

Mycket bra föreläsningar och handfasta tips.

4/5
Kursdeltagare
30 nov 2023

Kursen har varit lärorik och bra strukturerad. Informationen har varit tydlig.

5/5
Kursdeltagare
30 nov 2023

Tror att den är värdefull för alla som arbetar inom vården med hälsa och livsstil.

Visar 1-25 av 190 recensioner
1
2
3
4
...
8