Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Cordial Learning

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Cordial

Om Cordials utbildning

Cordial erbjuder utbildningar inom modern affärsutveckling och transformation. Deras certifieringsprogram nämns ofta som önskad merit i jobbannonser för tjänster inom affärsarkitetur. Du kan också ta del av en kortare fokusutbildning för att spetsa din kompetens inom ett specifikt område eller låta Coridlas rådgivare skräddarsy en utbildning som passar just ditt team eller företags behov. Ni erbjuds ett brett utbud av öppna och företagsinterna utbildningar som syftar till att hjälpa dig och din organisation att utvecklas och växa.

Cordials pedagogiska principer

För att uppnå en positiv och tillförlitlig förändring krävs rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Utveckling kan komma i olika format. Under de 15 år som Cordial utbildat både kunder och medarbetare har vi lärt oss att vissa grundprinciper är avgörande för framgång.​Det här är vårt löfte till dig som deltagaremen också vår förväntan.

Trippelt lärande

Cordial tror inte på en ”onesize fits all”- modell. I verkligheten har alla olika förutsättningar till förändring beroende på bransch, företag och roll. Utbildningarna designas för att stimulera så många sinnen som möjligt och består av metod, praktiska övningar och dialog. Du får lyssna på inspirerande presentationer från verkligheten, göra gruppövningar tillsammans med andra deltagare samt reflektera och inspireras av varandras sätt att lösa samma problem. Våra utbildare ser till att dela med sig av sina erfarenheter och perspektiv för att guida dig som deltagare mot ett fortsatt lärande. 

Prakademiskt förhållningssätt

All teori och metod som lärs ut levandegörs genom verkliga berättelser och exempel – från både succéer och katastrofer – allra helst med utgångspunkt i våra egna erfarenheter. Detta då vi bygger vår metodik på både vetenskap och verklighet – vi är praktiserande akademiker! Allt du lär dig är saker vi faktiskt testat och vet fungerar för att du ska kunna tillämpa det direkt i din roll och verksamhet.  

Ditt engagemang

Vi har lärt oss att viljan att lära behöver finnas för att förflyttning skall ske. Ditt eget engagemang, intresse och inställning kommer att vara avgörande för att du skall få ut just det du behöver av en läroupplevelse med Cordial. Att du utmanar med frågor, delar dina erfarenheter och samskapar programmet tillsammans med utbildare och andra deltagare gör varje utbildning till en unik upplevelse.

Visa alla utbildningar med Cordial Learning

Utbildningar

Utbildning
Organisation / verksamhet
Verksamhetsutveckling Längd Pris Ort Snittbetyg
Certified Business Transformation Architect Från 79 000 SEK Flera orter (2)
Skräddarsydd utbildning inom affärsutveckling Flera orter (2)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Cordial Learning och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Kontakt

Cordial Learning

Sveavägen 15
111 57 Stockholm

Tel: 08-723 87 00
www.cordial.se

Highlights