Visa utbildning.se som: Mobil

VDA 6.3 Processrevision

Bureau Veritas
Kort om utbildningen
2 dagar
10 900 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Jönköping

Kursbeskrivning

VDA 6.3 Processrevision

En processrevision enligt VDA 6.3 är ett mycket effektivt sätt att genomföra revisioner i verksamheten genom att granska förutsättningarna för att leverera till fordonsindustrin. Metoden bygger på att poängsätta olika delar av organisationen beroende på hur väl man uppfyller kraven i VDA 6.3. Denna kurs ger endast en översiktsbild på hur VDA 6.3 fungerar. Man blir inte certifierad VDA 6.3 revisor efter denna utbildning.   

Syftet med våra kurser är att tillge praktisk och uppdaterad förståelse för standarder som hjälpmedel i att skapa affärsnytta.

Målgrupp

Våra kurser riktar sig till organisationer och företags kvalitet- och miljöansvariga. Ombudsmän samt övriga, andra intressenter.

Utbildningen kräver ingen förkunskap.

Upplägg

Vi utformar och levererar kurser utefter era behov, som backas upp av omfattande läromedel och litteratur.

Genom våra utbildningar så tillges kunskap för att era nuvarande eller framtida ledningssystem naturligt integreras i era verksamheter och därmed ökar affärsnytta och effektivitet.

Alla våra kurser går att genomföra som företagsanpassade. Kontakta oss för mer information.

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår.

Examen, diplom m.m.

Varje kursdeltagare tillges ett diplom i samband med slutförd utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om VDA 6.3 Processrevision, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Hjälper er att främja hållbar utveckling

Sedan 1828 har vi på Bureau Veritas hjälpt företag och organisationer att utveckla innovativa lösningar för att minska risker, förbättra prestanda och främja en hållbar utveckling via certifiering, inspektion, utbildning och rådgivning. Bureau Veritas tillhandahåller över 3500 kurser inom kvalitets-,...


Läs mer om Bureau Veritas och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera VDA 6.3 Processrevision!